Ajax-loader

A ​sportszerető olvasó a Bányász Sportegyesület negyedszázados eredményeit, eseményeit megörökítő krónikát veheti kézbe. Azt a krónikát, amelyet két lelkes sportbarát, a jelenlegi elnökség tagjai állítottak össze nem kis munkával.
A Sportegyesületünk tulajdonképpen fiatal, hisz 25 év nem nagy idő.
Ugyanakkor, ha ezen időszak fejlődését, történéseit nézzük, rendkívül eseménydús időszak volt egyesületünk életében.
Az alakuláskor egy szakosztályos mostoha körülmények között működő egyesület az elmúlt időszakban 5 szakosztályos, korszerű, a mai követelményeknek megfelelő sportlétesítménnyel rendelkező falusi viszonylatban meghatározó egyesületté fejlődött.
Bázis szervünk a Szénsavtermelő Vállalat és annak dolgozói folyamatos támogatásával, segítségével értük el, hogy 3 labdarúgó-, (ebből 2 füves) bitumenes kézilabda-, atlétikai-, tenisz-, valamint műanyag borítású automata iker tekepálya, korszerű öltözők, fürdők állnak a sportolók rendelkezésére.
Mondhatjuk, az egyesület együtt fejlődött a vállalattal. Ez a sportkrónika az egyes szakosztályok eredményeinek tételes felsorolásával a Bányász Sportegyesület sikereit, kudarcait eleveníti fel.
Nagyon sok szeretettel ajánljuk e kiadványt az egyesület tagjainak, szurkolóinak, volt és jelenlegi versenyzőinek, minden kedves sportbarátunknak.
A könyv lapjain felvillanó események, arcok, sikerek jelentsenek kellemes időtöltési az olvasónak.
Répcelak, 1990.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók