Ajax-loader

Eva ​soha nem akart igazán anya lenni. Egy olyan fiú anyja semmiképpen, aki hét iskolatársát, egy menzai alkalmazottat és egy tanárt gyilkol meg két nappal a tizenhatodik születésnapja előtt.
Most, két évvel a történtek után, elérkezett az idő Eva számára, hogy egy ijesztően egyenes és őszinte levélsorozatban szembenézzen házassággal, karrierrel, családdal, szülőséggel és Kevin szörnyűséges tombolásával.

A regény egy magával ragadó, érdekfeszítő és visszhangokat keltő történetet mesél el, amely robbanásszerű, kísérteties végkifejletbe torkollik.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Somfai Ákos
5.0/5

Hogy miért tetszet? Mert zseniális. Egyszerre megrázó és felszabadító. Úgy, olyan mélységben és őszinteséggel mutatja be az emberi kapcsolatokat egy családon belül ahogy senki más. Zseniálisan adagolja, építi fel, bontja ki a történetet. Az elején és a végén teljesen más módon köti le az olvasját, az elején inkább a lelki finomságokkal a végén olyan fordulatokkal amikre még csak nem is számítunk – annak ellenére hogy az előjelek folyamatosan jelen vannak, lappanganak a szövegben, van ami már az első oldaltól kezdve.
Szeret hosszú mondatokban olyan gondolatokat megfogalmazni amikre egyszerűen muszáj olvasás közben válaszolni, a szöveg megdolgoztatja az olvasót. A történet jellege miatt nem egy könnyű olvasmány, aki az olvasására adja a fejét az készüljön fel egy lelki hullámvasútra és arra hogy sok kérdést kell önmagának megválaszolnia.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

106.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók