Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


cicus61
4.0/5

Az ​írónővel volt már, hogy befaragtam, annyira unalmas volt. Ez sem annyira kedvenc, de olvasható. Három pár története az esküvőig. Nem igazán jött be egyik pár sem, mindben volt valami nagyon idegesítő. Azt hallottam már, hogy az esküvő eltervezése után minden ember meghülyül kicsit, ez most alátámasztotta. Sarah sem kedvenc, unalmas karakter. Megint bejött, hogy a kevesebb több lett volna. Miért kell ennyire túlírni mindent?? Egy 300 oldalas könyv sokkal jobb lett volna.


konyvolvaso
5.0/5

Kedves ​vidám történet a párkeresésről, pártalálásról és a hétköznapi megmérettetésről. Szeretem az ilyen vidám romantikus meséket, mert egy kicsit azon álomvilágba ringat, hogy minden szép és minden jó csak hinni kell benne. ár egy kicsit túl sok ism szinte hihetetlen.


zuna19
3.0/5

Ez ​volt az első könyvem Katie Fforde-tól. Már elég régóta nézegetem a könyvtárban a könyveit, elég sok van belőle. Egyszerűen gyönyörűek a borítói, de most vettem rá magam, hogy olvassak egyet. Az szólhat az írónő mellett, hogy legalább nem írt külön három könyvet és hozott létre egy trilógiát, ami felesleges lett volna és dögunalmas. De akkor is egy történetbe belepréselt rengeteg karaktert. Kicsit sok.
3 pár történetét ismerhetjük meg, akik szerintem mind főszereplők voltak. Igaz a fülszöveg csak Saraht írja de szerintem Elsa, Bron, Hugo, James és Laurence is főszereplő volt. Mellettük rengeteg kisebb karakter is volt a történetben.
Kedvenc párosom Bron és James, ők lettek a befutók.
Viszont, aki borzasztóan bosszantott az Lily. Annyira idegesítő személyiség. Leütöttem volna szívem szerint elég sokszor.
Veronica viszont nagyon szerethető, bolondos karakter.
Egyszer megéri elolvasni, de másodjára már nem biztos, hogy belekezdenék. De nem kizárt az sem. Szeretnék majd másik könyvet is olvasni Katie Fforde-tól.


Ács_Milán
3.0/5

Ez ​a regény pont arról szól, mint amire a címből is következtetni lehet.
Esküvők… szervezés, lebonyolítás, problémák megoldása.
Maga a történet is kedves volt, hiszen a lányok nagy többsége szereti az esküvőket. Én, annak idején lázas izgalommal vártam a sajátomat és nagyon szerettem a gyönyörű fehér ruhát viselni.
A főszereplők, Sarah, Bron és Elsa igazán jó csapatot alkottak. Ugyan a saját szerelmi életük nem a legideálisabbnak mondható, de mint kiderült, a végére ezekre is lett megoldás.
Összességében egy vidám, könnyed történetet olvashattam. A regény kb. 3/4 részéig viszonylag könnyen lehetett vele haladni, viszont onnantól voltak számomra felesleges töltelék részek. Ha 150-200 oldallal rövidebb lett volna, akkor egy tökéletes és szórakoztató történet lehetett volna.


A ​címet, “Száz boldog esküvõm” még mindig nem értem, mikor csak három lagziról szólt az egész, de ez egy hajszálnyit jobb volt, mint a “Recept a szerelemhez”, ami a folytatása ennek a kötetnek.
Az határozottan jobb elem, hogy több fõszereplõ volt, több férfi partnerrel.


Esmeralda
3.5/5

Vigyázat! ​Nemhogy a cselekményt, de a poénokat is lelövöm! Csak erős idegzetűeknek, mert nagyon rozalin és nagyon habos!!!

Voltak pillanatok, amikor nem bírtam letenni, igen, igen,szemérmesen bevallom… Vekerdy alaposan elfenekelne, ha megtudná, hogy tegnap a bébik vacsora közben Mézga családot nézhettek, hogy anya sajtevés közben is olvashasson :-)) Na de félre a tréfát. A könyv első harmada akkora ordító sablon és közhelygyűjtemény, hogy fájdalom átlapozni is. Ebben a könyvben MINDENKI jóképű, jótermészetű, és boldogtalan eleinte. Már ott kezdődik a habzuhatag, hogy a főszereplő ESKÜVŐSZERVEZŐ. Sok, sok, sok! Csak azért nem tettem le,mert @bozs adta kölcsön, és olyan kedvesen írt róla,hogy nem akartam neki csalódást okozni. És igaza lett. A közepe nagyon jó! Meg nem tudom mondani, miért, mert ugyanolyan sablonos. Mindenkinél megcsillan a herceg fehér lovának selymes sörénye, de ó jaj, valami közbejön… Lehet, hogy a kis varrólány mentette meg a történetet, nagyon bírom a régi kosztümöket,báliruhákat… Az esküvőszervező beleszeret a menő és Hugh Grant-es fotósba, ám egy félreértés miatt azt hiszi, menyasszonya van. A varrólány beleszeret a kőgazdag vőfélybe. A fodrászlány elhagyja a menő krikettjátékost,és beleszeret a szomszéd kertészbe, aki szintén jóképű,és persze valójában nagyon okos programozó, aki belefáradt a cyberlétbe, ezért pillangókra és illatos ibolyára cserélte. De azért nagyon izmos a felsőteste, és remekül hegeszt. A varrólány klasszikus hamupipőke, akinek váratlanul remek frizurát vágnak, erővel megcsináltatják a színeit, és beiratják keringőtanfolyamra, ezektől teste – lelke kivirul, és a vőfély az első mámoros éj után megkéri a kezét.. A fodrászlányról kiderül, hogy tortamester, született tehetség. A sikertől mámorosan leteperi az alvó kertészt, aki ezért azonnal megkéri a kezét. Az esküvőszervező igazi kemény szingli, perfekt üzletasszony, akinek nincs szüksége férfiakra. Aztán hoppá, mégis. Felülemelkedik a rettenetesen megrázó főiskolai csalódáson, mely miatt az egész férfinemet temette, a helikopteren érkező fotós karjaiba omlik, aki másnap reggeli közben megkéri a kezét. Azért a sztáresküvő előtt gyorsan a kishúgát is férjhezadja, mert nagyon ügyes. Lennék a borbeszállítójuk :-))
Komolyan mondom, olvassátok el, mert az elejét és végét levágva nagyon szórakoztató!!!


Habók
4.0/5

Kellemes ​időtöltés, habár nagy csavarok nincsenek benne, tulajdonképpen az első néhány oldal után lehet tudni, hogy mi lesz a vége. És igazából nem az az tetszett, ami a fő cselekmény, hanem a több kis apróság, Tulajdonképpen elég feminista történet, valahogy minden asszonyban épp most tudatosul, hogy mennyi energia van benne, amit a férj valamilyensége miatt nem tud kiélni, pedig… És mindnek sikerül is – ez a mostani tündérmese receptje. Mindenesetre humor kevés van benne (de amilyen erőltetett mostanában a „vicces” kategória, ez lehet, hogy pozitívum). Ja, és Jane Austen báját (van/volt neki olyan?) – sem találtam benne.


viku24
2.5/5

Könnyű ​kis romantikus nyári olvasmány :) Kicsit nehezen sikerült a végére érnem, nem igen olvastatta magát számomra, aranyos a sztori de azt hiszem a további Katie Fforde könyveket akkor veszem kézbe amikor már nem lesz mit olvasni :)


dórii
5.0/5

imádtam!
az ​hogy három szállon futott a történet még izgisebbé tette! mindhárom pasit bírtam de a kedvencem Hugo. viszont a legcukibb pár szerinten Elsáék voltak.a keringő és már ahogy egymásratalálnak. az írónőtől ez a második könyvem de imádom a stilusát nagyszerüeket ír!alig várom hogy hozzájussak egy következő könyvéhez!


siposjuci
3.0/5

Elég ​nehezen tudtam átrágni magam rajta. Borzasztóan unalmas volt. Semmi nem akart benne történni. Ami esetleg volt, az annyira kiszámítható és lapos, hogy egy cseppet sem csigázott fel.
Az, hogy ennyi szemszögből íródott a törtenet, ebben az esetben zavaró volt. Sose tudtam, hogy kiről van éppen szó. Annyi név és szereplő volt, és mivel nem voltak kidolgozva, vagy tettek bármi érdekeset, így nem tudtam megjegyezni sem őket. Elsikkadt, hogy kikicsoda, meg kellett álnom, hogy beazonosítsam.
A csajok unalmasak, nyálasak és totál együgyűek voltak. Jah, és ha minden ennyire egyszerűen menne a való életben is, akkor egy utópiában élehetnénk.
Lily volt a legidegesítőbb, olyan gyerekes volt, hogy legszivesebben megpofoztam volna. Felelőtlen, ostoba hisztérika. Az ég mentsen meg egy ilyen testvértől!
Tele volt az egész könyv unalmas és lapos párbeszedekkel, amik teljesen feleslegesek voltak. Csak a sorok szaporodtak tőle, marhára nem érdekeltek a különböző frizurák, vagy gyöngyök.
Bosszantott, hogy nem haladok vele, mert alig bírtam rávenni magam, hogy olvassam. Ha mégis, akkor jó eséllyel két oldal után elaludtam.
A vége pedig egy vicc! Ilyen férfiak (pf, férfiak…) nem léteznek. Egy nyáltenger, giccs volt az egész. Csak az olvassa, aki nagyon unatkozik. De az inkább nézzen kifelé az ablakon. Ott is több minden történik!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.0/5

Statisztika

24.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók