Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
3.0/5

Ez ​volt az első könyvem Katie Fforde-tól. Már elég régóta nézegetem a könyvtárban a könyveit, elég sok van belőle. Egyszerűen gyönyörűek a borítói, de most vettem rá magam, hogy olvassak egyet. Az szólhat az írónő mellett, hogy legalább nem írt külön három könyvet és hozott létre egy trilógiát, ami felesleges lett volna és dögunalmas. De akkor is egy történetbe belepréselt rengeteg karaktert. Kicsit sok.
3 pár történetét ismerhetjük meg, akik szerintem mind főszereplők voltak. Igaz a fülszöveg csak Saraht írja de szerintem Elsa, Bron, Hugo, James és Laurence is főszereplő volt. Mellettük rengeteg kisebb karakter is volt a történetben.
Kedvenc párosom Bron és James, ők lettek a befutók.
Viszont, aki borzasztóan bosszantott az Lily. Annyira idegesítő személyiség. Leütöttem volna szívem szerint elég sokszor.
Veronica viszont nagyon szerethető, bolondos karakter.
Egyszer megéri elolvasni, de másodjára már nem biztos, hogy belekezdenék. De nem kizárt az sem. Szeretnék majd másik könyvet is olvasni Katie Fforde-tól.


Esmeralda
3.5/5

Vigyázat! ​Nemhogy a cselekményt, de a poénokat is lelövöm! Csak erős idegzetűeknek, mert nagyon rozalin és nagyon habos!!!

Voltak pillanatok, amikor nem bírtam letenni, igen, igen,szemérmesen bevallom… Vekerdy alaposan elfenekelne, ha megtudná, hogy tegnap a bébik vacsora közben Mézga családot nézhettek, hogy anya sajtevés közben is olvashasson :-)) Na de félre a tréfát. A könyv első harmada akkora ordító sablon és közhelygyűjtemény, hogy fájdalom átlapozni is. Ebben a könyvben MINDENKI jóképű, jótermészetű, és boldogtalan eleinte. Már ott kezdődik a habzuhatag, hogy a főszereplő ESKÜVŐSZERVEZŐ. Sok, sok, sok! Csak azért nem tettem le,mert @bozs adta kölcsön, és olyan kedvesen írt róla,hogy nem akartam neki csalódást okozni. És igaza lett. A közepe nagyon jó! Meg nem tudom mondani, miért, mert ugyanolyan sablonos. Mindenkinél megcsillan a herceg fehér lovának selymes sörénye, de ó jaj, valami közbejön… Lehet, hogy a kis varrólány mentette meg a történetet, nagyon bírom a régi kosztümöket,báliruhákat… Az esküvőszervező beleszeret a menő és Hugh Grant-es fotósba, ám egy félreértés miatt azt hiszi, menyasszonya van. A varrólány beleszeret a kőgazdag vőfélybe. A fodrászlány elhagyja a menő krikettjátékost,és beleszeret a szomszéd kertészbe, aki szintén jóképű,és persze valójában nagyon okos programozó, aki belefáradt a cyberlétbe, ezért pillangókra és illatos ibolyára cserélte. De azért nagyon izmos a felsőteste, és remekül hegeszt. A varrólány klasszikus hamupipőke, akinek váratlanul remek frizurát vágnak, erővel megcsináltatják a színeit, és beiratják keringőtanfolyamra, ezektől teste – lelke kivirul, és a vőfély az első mámoros éj után megkéri a kezét.. A fodrászlányról kiderül, hogy tortamester, született tehetség. A sikertől mámorosan leteperi az alvó kertészt, aki ezért azonnal megkéri a kezét. Az esküvőszervező igazi kemény szingli, perfekt üzletasszony, akinek nincs szüksége férfiakra. Aztán hoppá, mégis. Felülemelkedik a rettenetesen megrázó főiskolai csalódáson, mely miatt az egész férfinemet temette, a helikopteren érkező fotós karjaiba omlik, aki másnap reggeli közben megkéri a kezét. Azért a sztáresküvő előtt gyorsan a kishúgát is férjhezadja, mert nagyon ügyes. Lennék a borbeszállítójuk :-))
Komolyan mondom, olvassátok el, mert az elejét és végét levágva nagyon szórakoztató!!!


Habók
4.0/5

Kellemes ​időtöltés, habár nagy csavarok nincsenek benne, tulajdonképpen az első néhány oldal után lehet tudni, hogy mi lesz a vége. És igazából nem az az tetszett, ami a fő cselekmény, hanem a több kis apróság, Tulajdonképpen elég feminista történet, valahogy minden asszonyban épp most tudatosul, hogy mennyi energia van benne, amit a férj valamilyensége miatt nem tud kiélni, pedig… És mindnek sikerül is – ez a mostani tündérmese receptje. Mindenesetre humor kevés van benne (de amilyen erőltetett mostanában a „vicces” kategória, ez lehet, hogy pozitívum). Ja, és Jane Austen báját (van/volt neki olyan?) – sem találtam benne.


viku24
2.5/5

Könnyű ​kis romantikus nyári olvasmány :) Kicsit nehezen sikerült a végére érnem, nem igen olvastatta magát számomra, aranyos a sztori de azt hiszem a további Katie Fforde könyveket akkor veszem kézbe amikor már nem lesz mit olvasni :)


dórii
5.0/5

imádtam!
az ​hogy három szállon futott a történet még izgisebbé tette! mindhárom pasit bírtam de a kedvencem Hugo. viszont a legcukibb pár szerinten Elsáék voltak.a keringő és már ahogy egymásratalálnak. az írónőtől ez a második könyvem de imádom a stilusát nagyszerüeket ír!alig várom hogy hozzájussak egy következő könyvéhez!


Dóra_Nagy_6
3.5/5

Néha ​annyira jó ilyen egyszerű happy endes történeteket olvasni. Egyszer olvasós nyári történet, senki ne várjon hirtelen fordulatokat és nagy izgalmakat.


Marcsi
2.5/5

Nem ​volt jó választás első könyvnek az írónőtől. Sokkal jobbra számítottam!
#lehet idén csak Kresley Cole-t szabad olvasnom…#
Unalmas volt és néha olyan bugyután volt megfogalmazva, hogy kiestem az olvasásból. Ide-oda ugráltunk, ami ugyancsak nem segített a beleélésbe. Azt hittem olyan lesz mint a 27 idegen igen, legalábbis a fülszöveg alapján, ehhez képest, egy egész jó alapötletet kaptam, hosszan és unalmasan kivitelezve. :(


Anett_
5.0/5

Bájos, ​csajos könyv. Utazókönyvként volt szerencsém elolvasni és a végére annyira megszerettem a főszereplőket, hogy nagyon. :) Eleinte a saját esküvőnk jutott eszembe és annak szervezése… aztán egyre-másra belebújtam a történetbe és szinte én is ott voltam a csajokkal, a készülődés közben. Imádnivaló! Köszönöm @kis_macko, hogy elolvashattam!


Kellemesen ​csalódtam! Szerencsére! :)
A barátnőm nagyon ajánlotta, de szinte biztos voltam, még megbánom. Az írónő stílusa nem volt rossz. A cselekmény tetszett, és az sem zavart, hogy szinte mindenki művészlélek. A szereplők szerethetőek voltak, főleg a Sarah, Bron, Elsa hármas. A férfi főszereplők közül Hugó jó karakter volt, de a többiek kicsit túl átlagosak voltak. Örültem, hogy a fő pár a két legkarakteresebb szereplőből állt. Bár tudtam mi fog történni, lekötött a könyv. Ajánlom mindenkinek aki könnyű és szórakoztató olvasmányt szeretne.
…Nem hiszem el, hogy Roger egy pofont sem kapott…!


zeany
1.5/5

Nagyon ​lassan végeztem ki, annyira unalmas, valószerűtlen. Voltak olyan részek a párbeszédekben, amiket nem is értettem, hogy kerülnek oda. Idétlen szereplők, béna sztori, a kiszámíthatónál is kiszámíthatóbb végkifejlet. Részemről végeztem az írónővel is.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.0/5

Statisztika

31.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók