Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hétvári
2.5/5

Rövid ​mű a Kennedy családot ért tragédiákról, kiemelten foglalkozva természetesen a leghíresebb Kennedyvel. A könyv betekintést enged a Kennedy család hatalmi motivációjára és politikai döntéseiknek hátterére is (kubai rakétaválság, vietnami háborúval kapcsolatos elképzelése JFk-nak és RFK.-nak). Akik korábban már jobban elmélyedtek család történetében azok részére sok újdonságot nem fog nyújtani a könyv, inkább csak a mások által már felkutatott tényket összegzi a szerző. A személyek iránt érdeklődőknek egy délutánra megteszi.


Bazil
4.5/5

A ​könyv végigköveti a Kennedy család sorsát a klán-alapító Joe Kennedytől a harmadik nemzedék tagjaiig. Persze kiemelt figyelmet fordítva a legmagasabbra emelkedett Kennedyre, és az ellene elkövetett merényletre.
A politikai részeket néha kissé nehéz volt követni (például kubai rakétaválság), aztán a merénylet szálainak boncolgatása, a rengeteg szóba jöhető teória, és ellen-teória, a maffia, a kubaiak, az oroszok, az FBI, a CIA meg még kitudja mennyiféle szervezet erre még rátett egy lapáttal.
Mindenesetre konteó rajongóknak kötelező!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók