Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Vérbeli ​Jack Reacher történet, ráadásul aki szereti a figurát, nem hagyhatja ki, itt sokat megtudunk hősünkről, élete történetéről, pár dolog “helyére kerül”.
Az első 3 sztori mellett ez az egyik legjobb műve a szerzőnek!
Nem sorrendben olvastam őket, de az újabbak többsége is tetszett, kalandos, izgalmas-talán némelyik nem annyira volt érdekes számomra, a csillagozásaimból ez is kiderül.


robinson
5.0/5

A ​berlini fal leomlása és egy szívroham okoz némi zavart a hadseregen belül. Reacher újabb fondorlatos összeesküvésbe botlik. Szerelmi háromszög, kicsit másképpen, fegyverkezés és a mundér becsülete.
https://gaboolvas.blogspot.com/2018/09/eltunt-ellenseg.html


altagi
5.0/5

Szóval ​ez az első. Vagy a nulladik, ahogy tetszik.
Nagyon szerettem, mert Jack Reachert még minden előtt úgy ismerhetjük meg, amikor még a hadseregben szolgált. Az eltérő motivációt abszolút jól visszaadja a könyv, és nagyon finom árnyalatokban a személyiégét is eltérőnek ismerhetjük meg.
Pazarul megírt könyv.


Enzo314
4.5/5

Talán ​a legjobb Jack Reacher könyv az általam olvasottak közül. Kellemes meglepetés, hogy ebben a kötetben Reachernek nem csak muszklija, macsó dumája, de még humora is van.


Ezt ​a Jack Reacher könyvet úgy kaptam, hogy ez az “első”. Nos lehet, hogy a sztori szerint igen, nem tudom, de nyomtatás szerint nem az :D

Én mindenesetre remekül szórakoztam rajta. Élvezetes olvasni, “eteti” magát, lehetetlen lerakni. Érdekes módon erősen emlékeztet Leslie L. Lawrence korai műveire, amikor is Lawrence valahol van, belebotlik egy bűnügybe, amihez marhára nincs kedve, majd megszívatják rendesen, majdnem belehal. Közben valahogy alakul egy kis nőügy, és a végén megtudjuk, hogy ki a hunyó. Abban is hasonlítanak egymásra, hogy a gyerekkoromban a Lawrence könyveket hasonló tempóban és élvezettel dolgoztam fel :)

Részemről csak ajánlani tudom minden krimiszeretőnek. Lee Child jól szövi a történetet, óvatosan adagolja a részleteket, hogy az olvasónak is legyen sikerélménye, de nem viszi túlzásba, és persze időről időre kapunk egy kis meglepetést is, hogy a kártyavár elméletünk hangos csattanással dőlhessen dugába.


lyneth
5.0/5

Jó ​volt olvasni! A Moly szerinti sorrendben haladok, jó volt Joe-val találkozni, Reachert látni “fénykorában”.


sanni243
4.0/5

Kifejezetten ​jó krimi, de a fondorkodások oka kicsit valószínűtlen és elég sokszor szerepelt a “bólintottam” szó ahhoz, hogy feltűnő legyen.


Busmen
4.5/5

Kimondottan ​tetszett . Egy kicsit a múltba, egy kicsi Reacher korábbi életéből. A történet jó volt , én rájöttem a megoldásokra , de ez nem von le semmit az értékéből!


semmilyen
4.0/5

Újra ​egy kiváló Lee Child könyv! Az eddig olvasottak alapján kronológiai sorrendben az első, hiszen Reacher itt még a hadsereg kötelékeiben van.
Egy nagyon érdekes nyomozást követhetünk figyelemmel ebben a regényben. Ez most tényleg egy konkrét nyomozás és főhősünk magánéletébe is bepillanthatunk egy kicsit. Az első könyvben a testvére Joe meghalt, aztán egy másik könyvben olvashattunk róla, de itt él és egy kicsit szerepel is.
Természetesen itt is feltűnik egy hölgy, enélkül talán nem is lenne teljes egy Reacher-történet.
Kb az első egyharmadában rájöttem, hogy mi is történt valójában, de ez nem vonb le semmit a regény élvezhetőségéből.
Az elejétől a végéig lekötött, talán ez volt eddig a legjobb a sorozatból.


briggg
5.0/5

Tetszett ​benne a rengeteg szövevényes szál. Az egész katonai történet nagyon jó volt, és ami az előző könyvhöz képest jobban tetszett, hogy kevesebb volt benne a vér.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók