Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


vikiniki2
4.0/5

Egy ​aranyos, romantikus regény fiataloknak. Sokszor egy kissé bugyuta volt, de ettől még nagyon szórakoztató. Én a leírás alapján egy kicsit mást vártam, de azért így is élveztem.


Greylupus
3.5/5

Három ​angyal érkezik a Földre. Gabriel arkangyal, a harcos, a Hetek egyike, Ivy, a gyógyító és Bethany, aki még az angyalok között is fiatalnak és tapasztalatlannak számít. Azzal a feladattal, hogy a jelenlétükkel és a tetteikkel példát mutassanak az embereknek, jóra ösztönözzék őket és így a gonosz befolyását csökkentsék.
Egy tengerparti kisvárosba, Venus Cove-ba érkeznek, ahol megpróbálnak beilleszkedni az emberek közé. Gabriel a helyi középiskolában lesz zenetanár, Bethany diák, Ivy pedig a helyi közösség életét egyengeti. Minél kevésbé kellene felhívni magukra a figyelmet, de ez teljesen lehetetlen. Ha már abból indulunk ki, hogy mind a hárman földöntúli szépségűek, akkor hol tudnának észrevétlenek maradni?:)))) Gabe és Beth az iskolában, Ivy pedig a helyiek körében szerez osztatlan népszerűséget. „Természetesen” Bethany az érkezése napján már belebotlik az iskola legnépszerűbb, de leginkább megközelíthetetlen fiújába, Xavierbe és a tapasztalt angyalok hiába figyelmeztetik a lányt, hogy az angyalok és az emberek között nem lehet kapcsolat, a két fiatal a tiltás ellenére egymásba szeret.
Persze az idilli helyzet nem sokáig marad fenn, mert az iskolában feltűnik egy titokzatos új diák, Jake és a jelenléte felbolygat mindent..

Mostanában elég sok angyalos könyv jelent meg a piacon, és nem szégyellem, nagyon beléjük szerettem. Így, ahogy meglátok egy angyalos borítót, rögtön ugrom. Ez a könyv azért volt izgalmas a számomra, mert elég vegyes kritikák keringtek róla, így nagyon kíváncsian kezdtem bele.

Igazából kedvenc szereplőm nemigen lett. Ami kicsit furcsa, mert általában egy-egy szereplőt mindig megkedvelek az adott könyvből. Itt viszont mindenki túlontúl tökéletes – még a gonosz is…. A történetet Bethany szemszögéből látjuk, így leginkább az ő érzéseit, gondolatait ismerjük meg. Eleinte nagyon vicces, ahogy minden új a számára, ismerkedik a világgal, sok vicces helyzetet teremtve és nagyon aranyos, ahogy megérinti a szerelem is, de egy idő után már fárasztó, hogy szinte csak és kizárólag Xavier körül forognak a gondolatai. Persze, egy friss szerelemnél ez teljesen normális, de a fiú helyében sikoltozva menekültem volna el egy idő után a lánytól, annyira fullasztóan ült rajta állandóan. Xavier annyira tökéletes volt, hogy pár fejezet után teljesen elveszítettem az érdeklődésemet iránta. A két felnőtt angyal jó karakter lehetett volna, ha picit több a szerepük azon kívül, hogy Gabe annyira földöntúli szépségű, hogy a tinilányok falkában követik mindenhová és „természetesen” tökéletesen főz. Ivy pedig szó szerint csak lébecolt erre-arra, néha besegített a helyi templomi közösség életébe, de ennyi. A „bad-guy” volt az utolsó reményem, de persze ő is túlontúl tökéletesre sikeredett.. feladtam.

A történet jónak indult, fantázia is van benne, de nagyon látszik rajta, hogy egy 18 éves lány írta. Az a rész nagyon tetszett, ahol az angyalok ismerkedtek az emberi testükkel, a földi léttel, az ízekkel, illatokkal. De sajnos jó pár logikai baki volt sztoriban – pl egyet kiemelnék: Beth gyógyító, de amikor élete nagy szerelme, Xavier megsérül, NEM gyógyítja meg a fiút, nehogy észrevegyék a többiek, hogy milyen gyorsan gyógyul meg. Bezzeg x nappal korábban egy lányt a halálból hoz vissza egy balesetből, aminek kb fél iskola a szemtanúja….
Én személy szerint a leírás alapján többet vártam volna a könyvtől, de ha nem támasztunk vele szemben túl nagy elvárásokat, akkor olvasható. Ettől függetlenül kíváncsi leszek a második részére – adok még egy esélyt a történetnek:).
A borítója viszont gyönyörű, teljesen levett a lábamról:).


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók