Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hintafa
5.0/5

A ​szeretet látható, tapintható mértékegységekben való meghatározása a ‘kukucsosholvagyok’ időszak után az egyik legédesebb játék szülő és gyermeke között. Ezt az ártatlan, végtelenül bájos pillanatot örökíti meg könyvében McBratney. A fordítás Komjáthy Katalin munkája. A Kis Mezei Nyúl próbálja minél kifejezőbben elmondani, hogy mennyire szereti Nagy Mezei Nyulat. Vegyetek egy lélegzetvételnyi szünetet és még ne olvadozzatok idejekorán, mert a szünetben elárulom azt is, hogy a történetben egyetlen utalás sincs arra nézve, hogy a vallomástévő fiúcska, lányka, ahogy az sem derül ki, hogy anyával, apával, vagy nagyival játszódik a kitalálósdi. Megnyerő figyelmesség!

McBratney könyve hihetetlenül édes, tele van bűbájjal, pont ahogy elképzeled. Elindul a történet egy egészen kicsi, a saját kartávolság rövid, átfogható szögéből, majd nő, növekszik, míg végül elérhetetlen messzeségbe jut. Olvasóként és/vagy hallgatóként fel sem merül, hogy a könyvet becsukva ne játsszuk el a saját verziónkat. Így rakódnak rá történetekre személyes emlékeink.

Bővebben: http://hintafa.blog.hu/2018/06/08/sam_mcbratney_talald_ki_mennyire_szeretlek


Röfipingvin
5.0/5

Sikere ​volt az osztálynál ^^


Roni_olvas
5.0/5

Édes, ​kedves, elragadó…A könyvet és a rajzfilmet is imádjuk, a zenéje elbűvölő, a szinkron szeretnivaló, a szöveg pedig egyszerűen ennél kedvesebb már nem is lehetne. :) Mi odáig vagyunk érte! :)


Uzsonna
5.0/5

Nagyoon ​szeretem! :-)


Tessa_
5.0/5

Nagyon ​cuki könyv. A húgom első könyve, amit egyedül olvasott.;)))))


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók