Ajax-loader

Kristin ​Oaks egyedül él tizenhét éves fiával, Martinnal. Apai részről már a fiú születése előtt hideg elutasításban részesült – nem voltak összeházasodva Martin apjával, Johnnal, s ha voltak is illúziói, hogy a férfiben valaha is felélednek a gyengéd szülői érzelmek, azok John hirtelen halálával szertefoszlottak. Martin akkor kétéves volt. Néhány éve csak, hogy kemény munkával sikerült magát igazán megfelelő állásba bedolgoznia egy reklámcégnél, és végre úgy élhetett, ahogy mindig is vágyott, olyan házban, olyan időbeosztásban, olyan kedvtelésekkel. A munka és a gyerek teljesen kitöltötték az életét, s amikor egyszeriben több ideje lett, végre hódolhatott régi szenvedélyének, és festegetett. Az utóbbi évek harmóniáját csak szülei halálának keserű vesztesége zavarta meg. Édesanyját fél év alatt elvitte a rák, apja pedig egy évre rá követte élete párját. Kristin teljesen egyedül maradt. Úgy döntött, ideje változtatni, ezért jó fél éve ide költöztek, ebbe a városba, a folyó közelébe, amit Kristin annyira szeretett.
És itt, ebben a városban kezdődik Kristin és Martin számára a rémálom. Egyik este a fiút felkeresi a rendőrség, és tájékoztatják, hogy édesanyja halálos autóbalesetet szenvedett. A baleset körülményei azonban zavarosak, és Martin nem akarja elhinni, hogy az áldozat valóban Kristin volt. Ezért magánnyomozást indít anyja felkutatására. Kristin a baleset után egy idegen ember házában tér magához, aki azt állítja, a férje. És Kristin semmire sem emlékszik a múltjából…
Esther G. Wood, a közelmúltban megjelent, nagy sikerű Az örökös című regényéhez hasonlóan, most is mesterien bonyolítja a történetet, melyből az izgalom mellett a gyengéd szálak sem hiányozhatnak, ahogy ezt már tőle megszokhattuk.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók