Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


entropic
3.5/5

Fülledt-moralizálós ​történet. Jó könyv amúgy, de most megint azt érzem, mint múltkor a Lublini mágussal kapcsolatban: talán végül is jobban szeretem, ha egy könyvben van humor is. (Attól még simán lehet komoly, asszem.)


kazumadar
-/5

Gimnáziumi ​magyartanárnőm negyedik év végén adott nekünk egy listát, útravalóul. Hálás leszek neki egész életemben, Greene könyve is rajta volt, de csak nem rég olvastam, sok-sok évvel később.
Nem tudok jobb értékelést írni, mint ami a könyv borítóján szerepel:
“Graham Greene egyik legjobbnak tartott regénye az értelmetlen, prózai, tolakodó világ és az ambíciók nélküli, tiszta, de passzív ember összeférhetetlenségét példázza.”


patakizs
5.0/5

Szerintem ​az egyik legjobb könyv Greene-től. Nagyon sok igazság fogalmazódik meg benne boldogságról, szerelemről, vallásról, stb. Scobie figurája nagyon szimpatikus volt, végig drukkoltam neki, hogy “merjen a sarkára állni”…


Jucilla
4.0/5

Nehezen ​indult a történet számomra. Nem tudtam igazán sem a korszakot, sem a helyszínt magamévá tenni. Aztán szépen valahogy beleszoktam? és ahogy megértettem, hogy ez egy nagyon egyszerű és hétköznapi történet egy átlagemberről, az életéről, tragédiájáról. Az, hogy éppen ott és akkor játszódik nem is igazán fontos. A végére egy érdekes történet lett számomra, azzal, hogy bárkiről szólhatna egy regény. A saját kis hétköznapi életünk, hétköznapi gondjaink, küzdelmeink és a felettük aratott győzelmeink vagy akár tragédiánk a mi saját regényünk.


Zsuzska79
2.0/5

Hát ​ez a könyv maradandó élményt nyújtott. Nem azért, mert annyira jó volt, hanem én még soha nem kínlódtam könyv olvasásával annyira, mint ezzel. Nem kötött le néha nem is igazán értettem. Lehet, hogy egyszer még neki leselkedek, de ez most nagyon fájt.


hangya68
-/5

Nem ​kötött le, pedig jókat írtok róla. Talán egyszer majd még nekirugaszkodok…
Ha kedvencnek jelölésem még nem tudtam törölni, akkor “dolgozom” rajta.


Gelso
5.0/5

már ​nagyon rég volt, hogy olvastam, de nagyon tetszett


Agnese
-/5

Kicsit ​nehézkesen ment, elég hosszú idő alatt olvastam ki. A vége meglepett. Nem lesz/ lett a kedvenc könyvem, de érdemes volt elolvasni.


KoF
5.0/5

Az ​egyik legjobb könyve. Nekem nagyon tetszett.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók