Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


abstractelf
4.0/5

Be ​kell vallanom, hogy nem tudom, hova tegyem ezt a regényt. Egyszerűen nem tudom, mit gondoljak róla – jó volt, azt tudom, de a mértékét nem tudom megállapítani. Olyan, mintha csak elolvastam róla, és elfelejtettem volna, hogy nem ártana, ha valamit éreznék. Éreztem egyáltalán bármit is? Nem hiszem, hogy mostanában voltam így könyvvel.
Valahol csalódott vagyok, amiért ez a regénye nem ért fel a többihez. Ugyanakkor örülök is, hogy olvashattam, mert sok potenciál van benne, és felkeltette az érdeklődésem a folytatások iránt. A leírások pedig nagyon sokat adtak a történethez, ezek tették különlegessé a Mr. Westerfeld által teremtett világot.


gyoengyi
5.0/5

Nagyon ​érdekes és eredeti volt a történet, tetszett az alapötlet. Minden éjfélkor megáll az idő, legalábbis az emberek többsége számára, csak néhány fiatal van ébren ebben a 25-ik, extra órában, akik különleges képességekkel rendelkeznek. Azonban éjfélkor más teremtmények is felélednek, amikkel meg kell küzdeniük.
Tetszett a misztikus hangulat, a karakterek szerethetőek és elég egyediek is. Gördülékeny volt a sztori, végig fent tartotta az érdeklődésem. Volt benne humor és egy kis romantika is. Nagyon jó stílusa van az írónak. Jöhet a második rész.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók