Ajax-loader

Egészségkonyha? ​Igen! Számtalan bizonyíték támasztja alá, hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt meghatározza egészségi állapotunkat, vitalitásunkkal, közérzetünket. Az emberiség az utóbbi 50-100 év kivételével friss, teljes biológiai értékű, mindenféle mesterséges átalakítástól mentes ételeket fogyasztott. Az ember számára az ilyen táplálék a természetes, mégis sokan gondolják úgy, hogy az egészséget szolgáló ételek íztelenek, “szárazak”, küllemükben sem túl biztatóak. Nos, ez a könyv mindezek cáfolata, elég a képekre nézni… Ha az egészségőrző táplálkozás “10 parancsolatát” – melyet a túloldalon keretbe foglaltunk – megfogadjuk és megpróbáljuk mindennapi életünkben követni, elmondhatjuk, szinte mindent megtettünk azért, hogy ételeinkkel, táplálkozási szokásainkkal védjük egészségünket. Könyvünk felépítése praktikus. Külön fejezetekbe foglaltuk a hétköznapi vacsorákat, hétvégi fogásokat, az ünnepi asztalra, valamint iskolába, munkahelyre, kirándulásra magunkkal vihető ételek receptjeit, s elkészítésükhöz sok, hasznos, gyakorlati ötletet adtunk. Kisa Judit

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók