Ajax-loader

Az ​arab nyelvet 300 millió ember beszéli anyanyelvileg, és több állam hivatalos nyelve. Második nyelvként, főként az iszlám kapcsán 700 millióan is beszélik. Az arab nyelvű országok Afrikában (Marokkó, Mauritánia, Nyugat-Szahara, Algéria, Líbia, Tunézia, Egyiptom, Szudán, Szomália, Eritrea, Dzsibuti, Csád, Comore-szigetek) és Ázsiában találhatók (Libanon, Palesztina, Szíria, Jordánia, Irak, Szaúd-Arábia, Jemen, Egyesült Arab Emírségek, Katar, Kuvait, Omán, Bahrein).
A kezdő számára az arab nyelv – írásai miatt- először riasztónak tűnhet, azonban a kevés irányjel nem indokolja ezt az aggodalmat. Könyvünkben a kifejezések fonetikus arab változata és az arab betűs írásmód is helyet kap, így a teljes eligazodást elősegítő könyvet vehet kezébe az utazó.
Ez a kötet a legfontosabb kifejezések és szavak gyűjteménye. A szerkesztéskor a megszokott témakörök (utazás, szállás, pénzváltás, étterem stb.) taglalása mellett figyelembe vettük az új kor követelményeit és a szokások megváltozását is. A szótári részekbe a legfontosabb szavakat válogattuk be, így azonnal áttekinthető és a valós életben egyszerűen használható szószedetek zárják a fejezetek.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók