Ajax-loader

Hogyan ​csinálhatsz térképet agyagból? Mi a tájoló? Hogyan követik a tudósok a hurrikánokat? Hogyan változott a Föld népessége?

A fenti kérdések csupán ízelítőt adnak a számos rendkívül izgalmas témából, amelyeket a gyermekek játékosan és szórakozva felfedezhetnek, illetve megismerhetnek Janice VanCleave: SH Junior Földrajz című könyvének olvasása révén.

A kötet több mint száz illusztrációval, egyszerű problémákkal, kísérletekkel és gyakorlatokkal segíti a gyerekeket, hogy megtanulhassák: mi is a jelmagyarázat, az aránymérték, a domborzati és helyrajzi térkép, a földrajzi szélesség és hosszúság és még sok egyéb!

Miközben görcsök nélkül tanulhatják a földrajzot, feltérképezhetik környezetüket, megkereshetik a földrajzi és a mágneses Északi-sarkot, felmérhetik az óceán fenekét egy zsineggel és egy tállal.

Minden feladat (fejezet) ismerteti a kísérletek célját, a hozzávaló anyagokat, lépésről lépésre közli a teendőket, a várt eredményt, továbbá magyarázatot ad a jelenség megértéséhez. A szülők is bizonyára örömmel fogadják majd, hogy minden egyes gyakorlatot gyermekek teszteltek, olcsón és biztonságosan végezhetők akár otthon, akár az iskolában.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók