Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
4.0/5

Christina ​Dodd könyveire már kíváncsi voltam egy ideje. A könyvtárba is csak mindig elsiklottam mellettük.
Pár hete erről a sorozatról volt szó az egyik csoportban, így én is utánalestem, tetszett a fülszöveg. Mivel megfogott én is nekikezdtem végre valahára az első résznek. Hamar kivégzős volt. Rövidke nagyon.
Kicsit furcsa volt a fordítás, de ezt betudom annak, hogy nem mai a történet.
Maga az alap szerethető és érdekes volt.


l_moni
4.5/5

Nem ​volt rossz de nem is nyűgözött le igazán.
Hope kicsit fura volt nekem. Az elveihez képest túl gyorsan szerelembe esett.
Zack pedig egy beképzelt, gazdag pasi.
Az alaptörténet jó. Kíváncsi vagyok miért is szakították szét a testvéreket.


Silverlight
4.5/5

Szórakoztató ​és cseppet sem tipikus történet. Ez is egy olyan olvasmány volt, amibe belemélyedve egyre többet és többet akartam a szereplőkből. Az első pár oldal után tudtam, hogy ez tetszeni fog. A szegény-gazdag ellentét eleve ad a történetnek egy kis pluszt. Zach egy gazdag üzletember, aki nyugodt szívvel és merev arccal gázol át másokon, hogy megszerezze, amit akar. Szigorú, engedhetetlen főnök. Hope peidg egy árva, szegény nő, aki minden egyes dologért meg kellett küzdenie az élete során.Bár pénze nincs, de rengeteg barátja akad. Érdekes kettőjük kapcsolatát figyelni. Mégis a legjobban Hope múltja körüli rejtély keltette fel a figyelmem. A rejtély maga adja azt, hogy az ember akarja a folytatást, hogy megtudja, hogy mi lett a testvérekkel és hogyan talál egymásra az elszakított család. Emellett azt is tanulságosnak érzem a történetben, hogy a hazugság mindig kiderül és sosem merül feledésbe.


Évek ​óta taszított a cím, és a borító. És már azt is elfelejtettem, hogy milyen jól is ír Christina Dodd.
Kellemes meglepetés volt, hogy Hope nem egy kemény, megközelíthetetlen nő volt, ahogy a fülszöveg alapján elképzeltem, hanem egy lágy,védelmezni való kiscica.
Zack pedig egy arrogáns, goromba pokróc. Bírtam, hogy ő volt az inas, és mindent megtett, hogy ezt higgye továbbra is Hope.
Bár, a végén eléggé értetlenül álltam ott, hogy mind a ketten mennyire nem bíztak a másikban, és könnyen “dobták” egymást.
A vége pedig. Haláli volt a maffiavezér Mami :D
Úgy látszik Dodd szereti ezt az eltűnt lánytestvérek mesét, mert az Elveszett hercegnő trilógiában már ugyanez volt az alapsztori…


Nagyon ​ügyesen lerakja a krimi trilógia alapjait, de emellett önálló szerelmes regény is. Izgalmas és vicces, bár néhol kicsit melodrámai, de azt feloldja a könnyed humor. Mindkét főszereplő picit rendelkezik némi előítélettel, ami a múltjuk megpróbáltatásaiban gyökeredzik, de a véletlen segít eltalálniuk egymáshoz. Az üzenetküldő szolgálat nagyon sok különböző embert hoz össze, hála Hope kedves természetének. Időben széles skálát ölel fel a történet, hét évenként ugrik, ami alatt egy egy gyerek felnőtté válik így saját története lehet.


Régebben ​olvastam az írónő egy másik történelmi sorozatát a 3 hercegnőről. Ez a könyv megerősítette az akkori véleményemet, miszerint igencsak hullámzó az író teljesítménye, akár egy könyvön belül is.

Például itt is, egy átlagos, harlequin stílusú kezdet után, nagyon jóvá vált a regény, (amikor a támadás után, egymásra talál a két főhős) aztán hirtelen zuhanás, és már-már paródiába váltó (a Givens banda) fordulat után, egy semmitmondó befejezés következett. A két szerelmes, persze egymásra talál, de teljesen nyitva hagyja azt, amiről az első fejezet szól, azaz, hogy mi történt a lány családjával. Tudom, van még két folytatás, de akkor is többet adagolhatott volna az író a dolgokból, mert így nincs kedvem tovább olvasni a sorozatot…


Odilia
4.5/5

Talán ​más címmel, vagy jobb borítóval hamarabb olvastam volna. @krisztina0419 értékelése alapján került előrébb a várólistámon, és megérte :) Imádtam – jó nem minden sorát, mert a Desperado koppintsnál majdnem falhoz vágtam, de azt leszámítva jó volt :) Robogok is a folytatásra ……


Anndi85
3.5/5

Kicsit ​csalódtam, mert az írónő eddigi regényeit nagyon szerettem. Jó, tudtam, hogy mostanában játszódik, nem történelmi romantikus regény, de akkor is…
A főszereplő lány nem elég karakán szerintem, a családi szál elmosódott, csak a végén pörgette fel, mikor már majdnem vége a történetnek. A főszereplő pasi még elmegy, jó a stílusa, de ő meg annyira visszafogott, hogy szinte semmit nem tudunk meg róla a végéig. Nem lett a kedvencem, de azért megnézem a többi részt is…


Aeryn
3.0/5

A ​tartalma alapján jobbra számítottam. Az eleje még érdekesnek ígérkezett, mikor a gyerekeket szétválasztották, majd 7 évvel később belecsöppenünk Hope életébe. Őt még bírtam is, de akkor megjelent Zack, aki nekem végig ellenszenves volt. A hozzáállása, mely szerint majd elmondja Hope-nak az igazat magáról, miután lefektette, s minden jó lesz, eléggé naív volt, s Hope helyében nem bocsátottam volna meg ilyen hamar. Szóval nem nagyon tetszett, de azért annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy a további 2 kötetet elolvassam.


Ariadne
4.0/5

Már ​az elején megutáltam a felnőtteket, akik a gyerekeket is hibáztatták, és szét is szakították a családot. Tetszett Hope temperamentuma, segítőkészsége, elhatározása, harca. Zack-nek az első pár oldalon bevertem volna az orrát , mert bunkó volt másokkal, és mert hazudott Hope-nak a kilétét illetően, viszont utána megkedveltem.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók