Ajax-loader

Ez ​az első olyan könyv, amely tudományos vizsgálatnak vetett alá minden köztudatban élő hitet, avagy tévhitet, az egészséges táplálkozás témájában, hogy egyszer s mindenkorra kiderüljön, mi bizonyított tény, és mi csupán fikció. Legyen az a spenót, a szója, az ómega-3-zsírsav vagy a tejtermékek vizsgálata, ebben a mérföldkőnek számító könyvben feltárul a teljes igazság, nemcsak az ételekkel, de az ételek szervezetünkre gyakorolt hatásaival kapcsolatban is. Hiteles, olvasható és olvasandó, telis-tele lenyűgöző ötletekkel és illusztrációkkal, amelyeken keresztül a könyv bemutatja az ételeknek az immunrendszerünkre, étvágyunkra, emlékezőképességünkre és libidónkra tett valós és tudományosan alátámasztott hatásait. Megtudhatjuk, miként befolyásolhatja a táplálkozás termékenységünket, energiakészleteinket, bőrünk és hajunk egészségi állapotát, súlyunkat, vagy akár az életfonalunk hosszát.

A tartalomjegyzékből:

 • Hogyan legyünk egészségesek?
  “Milyen hatást gyakorolnak szervezetünkbe kerülve az egyes ételek,milyen veszélyeknek tehetnek ki minket, vagy éppen milyen veszélyektől védenek meg minket?”
 • Hogyan legyünk karcsúak?
  “A cél minél kevesebb kalóriát bevinni ételeink gondos megválogatásával, egyidejűleg minél több kalóriát elégetni szorgos és kitartó testmozgással.”
 • Hogyan vegyük rá gyermekeinket az egészséges táplálkozásra?
  “Beleástuk magunkat a különféle harapnivalók pszichológiájába. Feltettük a kérdést, tanácsos e eldugni a nasit. Azt is megvizsgáltuk, miért okoz gondot a legtöbb szülőnek megszerettetni csemetéjével a zöldségféléket.”
 • Hogyan legyünk izgatóak?
  “étel és szex – micsoda fantasztikus páros! Együnk szeretkezés előtt? Szeretkezzünk evés előtt? Vagy tegyük mindkettőt egyszerre, ha így kívánjuk elfogyasztani tejszínhab adagunkat?”
 • Hogyan legyünk a legjobbak?
  “…kultúránk dicsőíti az élen végző győzteseket, bajnokokat. Gondoljunk csak Roger Federerre, Ellen MacArthurra, Carl Lewisra, Bill Gatesre, Madonnára! Legjobbnak lenni számít a sportban és számít a munkahelyen is.”
 • Hogyan legyünk szépek és fiatalok?
  “1901-ben Angliában a nők várható élettartama 49 év volt. Most valamivel egy évszázaddal később, 82! És ez folyamatosan nő. Évtizedenként 18 hónappal. Miért öregszünk?”

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók