Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Robberator
5.0/5

Amennyire ​szerelmes voltam a sorozatba, ugyanúgy imádtam ezt a könyvet is! Lawrence és Holo szeretetteljes csipkelődései, közös örömei vagy gyenge pillanatai azok, amik azzá teszik ezt a könyvet, ami, azaz utánozhatatlanul jóvá.
A kereskedelem körül forgó történet élvezhetőbb itt, olvasott formában. Egyrészt mert több kis apróságot kapunk a szereplők gondolatain keresztül, másrészt, ha valami hirtelen magas volt, van lehetőség újraolvasni! Bár ha még izgalmas is volt a történet, bármikor elcseréltem volna egy újabb meghitt pillanatra Holoék közt. Talán az már a “túl sok a jóból” típusesete lenne.
Az illusztrációk nagyon aranyosak voltak, de míg ez Holo esetében előny, a többi szereplőt kicsit komolytalanná tették. Nem ront az élményen, csak viccesnek találtam.
Összességében imádtam ezt a könyvet, és rendkívül boldog vagyok, hogy folytathatom a történetet, amit az anime elkezdett.


heysunny
2.5/5

Ez ​a könyv ráébresztett engem arra, hogy nem igazán jönnek be a light novelek. Amiket eddig olvastam ugyanis pontosan úgy lettek megírva, mint amiket vászonra (animének) szánnak, nem pedig könyvnek. A show, don’t tell szabályt teljesen ignorálva mesél el egy történetet ez a könyv is, pont mint a többi LN amiket olvastam (hiába a szép, és néhol kacifántos mondatok; attól még inkább telling van), épp ezért abszolút nem tudott megfogni.

A történet egy utazó kereskedőről szól, aki véletlen rátalál a gabona istennőjére, Holo-ra, a Wisewolfra, és akivel együtt elindulnak kalandozni és utánajárni egy kissé shady ügyletnek, ami aztán komolyabbra fordul, mint gondolták volna. Bár Holo nagyon aranyos volt – itt ki is fúlt a dolog. Ne értsetek félre, egy eszes és furfangos női karakterről van szó, a gond csak annyi, hogy nem érdekelt. Lawrence szintúgy. A karakterek abszolút nem nyertek meg maguknak, és nem is tudom igazából, hogy mi hiányzott… És bár a könyv végefelé elindulnak az izgalmasabb részek, sajnos már azok sem tudtak felcsigázni, mivel körülbelül a negyedétől fogva csak azt vártam, hogy végezzek vele. (Hál’ isten nem volt egy hosszú könyv.)

Ez tipikusan az a könyv volt, ami biztos vagyok benne, hogy animében nagyon tetszene, de így, leírva, tuti nem akarnám még egyszer elolvasni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók