Ajax-loader

Minden ​nő boldog párkapcsolatról álmodik, ami börtönné csak akkor válik, ha nincs meg a kapcsolaton belüli önállóság. Ha függünk bárkitől, akkor az ő szabályai szerint kell élnünk. Egy szerelemben az érzelmek mellett az észnek is jelen kell lenni, semmi sem vértez fel több erővel, mint az, ha önállóan is megálsz a lábadon. Ebben a könyvben őszintén leírom, mit gondolok erről, és én mit hogyan csináltam. Bemutatom a független, modern nőt,aki férfival vagy anélkül, gyerekekkel az oldalán is képes kézbe venni a sorsát és az önállóságot nem csak átmeneti álapottá, hanem életmóddá emelni.
A könyv nem nélkülözi a merész, provokatív hangvételt sem, mert a finomkodással nem jutunk messzire. Elnézést, ha néhol túl őszinte vagyok, de túl sok időm ment rá, hogy csendben legyek.

Ez a könyv a nőket érdeklő összes területet érinti úgy, hogy a saját életem történésein keresztül mutatom be. Olvashatsz benne, gyermeknevelésről, fogyókúráról, sztárokról, mulatságos esetekről, a Showról és arról, ami mögötte van.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók