Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


sz_andras
-/5

Nem ​rossz. Hosszúságra, mélységre egy bevezető. Igen, ez egy bevezető fejezet – feltételezem az Álomelemzéshez -.

Olvashatóság szempontjából viszont kicsit birkózós. Nem a kifejezések, sokkal inkább a stílus, a fogalmazás és a fordítás – nem vagyok biztos benne, hogy jót jelöltem, a ferenczi-fordítást olvastam.
De ha ráhangolódik az ember, lebilincselő olvasmánnyá válhat (és késztethet arra, hogy mélyebbre merüljünk Freud elméleteiben)


pupsegal
3.5/5

Az ​Álomfejtés után egy teljesen könnyű olvasmánynak mondható. :)
Mindenképpen az Álomfejtés előtt olvasandó el, mert rövid és lényegretörő, akit jobban érdekel az pedig folytathatja az Álomfejtéssel, amely sokkal részletesebb és nehezebb könyv.
Viszont a nyelvezettel néha voltak gondok, (én a Hatágú Síp Alapítványos kiadást olvastam), nem tudom, hogy a többi kiadásban ezzel vannak-e problémák.


markiboi
3.5/5

Első ​olvasmányélményem az egyik középiskolában megkedvelt filozófus-doktortól.
Mindig is érdekeltek az álommal kapcsolatos dolgok, hogy keletkezik, miért álmodunk, stb… Megláttam a polcon, gondoltam csak 60 oldal, pár nap alatt kiolvasom. Hát kellett hozzá 2 hét. Nehezen érthető, minden mondatért megküzdöttem. De végeredményben nem olvastam el haszontalanul. Ráébresztett egy-két dologra, amit lehet alapból is tudtam, de ilyen filozofikus-doktoros bundában még súlyosabban illetett. Annak ajánlom, aki: szeret szenvedni, miközben olvas. – szeret rácsodálkozni, mikor valamit megért. – akinek magasabb az IQ-ja, mint 140, és mindent megért, hamar – akit érdekelnek az álmok, és a pajzán Sigmund Freud.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók