Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Éva28
3.0/5

Lottómilliomosnak ​képzeltem magam végig, amíg a könyvet olvastam. Vettem is egy szelvényt. 1100 Ft-ot nyertem. :)


Ács_Milán
4.5/5

“A ​Titok benned van.”

Nem először olvastam a könyvet, de ez is azon könyvek közé tartozik, amit rendszeresen leveszek a polcomról és úgy érzem, hogy újra és újra el kell olvasnom.
Mindegy, hogy hiszel-e a Titokban és a vonzás törvényében, vagy nem, igenis létezik és jelen van mindenki életében.
Velem rendszeresen történnek olyan dolgok, amik nem véletlenek. Mert, hát véletlenek nincsenek… legalábbis szerintem. És igen nem csak jó dolgok vannak jelen az életemben, vannak rosszak is, de azt is én teremtettem, úgy ahogy a jó dolgokat. Én sem tudok a hét minden napján 32 foggal vigyorogni, de próbálom minden helyzetből kihozni a legjobbat. A legjobbat, ami nekem a legjobb!
Mindenkinek ajánlom a könyv elolvasását, függetlenül attól, hogy hisz a Titokban és a vonzás törvényében vagy nem.


Black_Angel
5.0/5

huh. ​
Barátnőm mutatta ezt a könyvet,és együtt is kezdtük el olvasni.
Először azt hittem hogy tele lesz vallási dolgokkal…ami hát. nem lett volna túl sikeres. nálam.
Aztán,ahogy olvastam,alig hittem a szememnek. Annyi nagyon nagyon jó dolog van benne! Nem az a szájbarágósmosteztmuszájmegtenned dolog,hanem az a jó érzés, amikor olvasod, és érzed,hogy átjár az az energia amit ez a könyv kiad magából.
Valamilyen szempontból megváltoztatja az ember gondolkodásmódját,de persze csak akkor ha az ember hajlandó a változásra. Ami sok ember számára nehéz.
Én nagyon sok mindent tanultam belőle,és változott is a véleményem a világgal,önmagammal kapcsolatban.
Aki változni szeretne,de nem tudja hogyan tegye, az olvassa el ezt a könyvet. Sokat fog segíteni,megtenni az első lépést :)


Azt ​nem tagadom, hogy vannak benne értékes gondolatok, de nem tudtam mindennel egyetérteni. És nem is volt mindenben megalapozott. Tényként közöl dolgokat, de nem támasztja alá őket, pontosan azért, mert kapásból rá tudtam vágni, hogy ez így nem igaz. Inkább nem is kezdett bele a magyarázkodásba az írónő.
Korábban már két másik könyvet is olvastam R. B-től. Semmi újat, semmi pluszt nem tudott hozzárakni a többihez. Vagyis inkább azokban nincs semmi lényeges információ, ami ne lenne benne ebben a kötetben, hisz ezt adták ki előbb.
Biztos vannak olyan emberek, akiknek a javára válik ez a könyv… Mert egy-két dolgot tényleg jól átadott az írónő. De egyébként úgy éreztem, hogy ugyanazokat a mondatokat olvasom fejezetről fejezetre csak más körítésben..


Aquarius
4.0/5

Az ​a fajta könyv, amit csak kóstolgatni szabad, hogy elérje azt a hatást, amiért íródott.
Nagyfokú nyitottságot igényel, éppen ezért egyszerre tömény lenne. Ha ugyanarról a témáról több embert kérdezünk meg, elkerülhetetlenek az ismétlések – ezzel többször találkoztam a könyvben.
Elsősorban személyiségfejlesztő, sok alapigazságot tartalmaz. Az biztos, hogy nagyon sokat számít a pozitív gondolkodásmód, hiszek abban, hogy nem megfelelő hozzáállással valóban be lehet vonzani a rosszat. Az, hogy ez valóban az univerzum vonzás törvénye, vagy a személyiség kisugárzása, azt nem vagyok hivatott eldönteni.
Nagyon érdekes párhuzamokat, gondolatokat fogalmaznak meg a könyv szerzői, bár túlzottan leegyszerűsített a tálalás. @Baba082 értékelésében felfigyeltem egy mondatra: Aztán rájön hol él, és mire elég pusztán a hit.
Ahhoz, hogy valaki ne csak megismerje, hanem használni is tudja a Titkot, kell egy alap – amire építeni lehet. Ahol ez az alap ingatag, ott inkább csak érdekes olvasmány a könyv, ennek ellenére tanulni lehet belőle. Összességében tetszett, de a sok hasonszőrű mondatok miatt, négy csillagot tudok neki adni.


Könyvként ​nem értékelném, mert olvasás közben végig úgy érzetem, mintha valamit el akarnának nekem adni. Ugyanakkor pedig teljesen magával ránt ez a pozitív életszemlélet, ami valljuk be, nem egy rossz dolog. Egy biztos, ártani nem árt, ha bejön mindenképpen szólok.


Enola87
2.5/5

Hugom ​látta a filmet pár éve, azóta hisz benne, olvassa a könyvet… Én meg nem, és mindig kritizálom, kétkedve fogadom amit mondd. Azt mondta legalább olvassam el, miről van szó. Megtettem. Huhh, nagyon nehéz volt végigolvasni. A lényeget pár oldalban is le lehetett volna írni, a sok idézet kicsit idegesítő. Maga az alapgondolat, hogy gondolataidnak hatalma van, még elfogadható, de a többit túlzásnak érzem. Nem hiszem, hogy a rossz gondolatai miatt szenved valaki balesetet, kap el valamilyen betegséget vagy lesz szegény… Eddig minden célomat sikerült elérnem. Minden megvalószult, amit szerettem volna, pedig nem ismertem a titkot, nem is hiszek benne. Egyszerűen megdolgoztam érte. Sok munka, kitartás és lemondás kellett hozza. Mindenkinek joga van eldönteni miben hisz. Én abban hiszek, hogy a sikeres vizsgákat az ember a sok tanulásnak köszönheti és nem a titoknak. A lottót sem nyertem meg, pedig gondoltam rá, sokat :-)


Baba082
4.0/5

Érdekes.Irodalmilag ​nem nagy dobás, de valóban jó kedve lesz tőle az embernek.Aztán rájön hol él, és mire elég pusztán a hit.


monalisa
4.0/5

Nem ​tudom látta-e valaki az Inception (Eredet) című filmet vagy összefüggésbe hozta-e ezzel a művel. Az arról szól, hogy lehet egy gondolatot elültetni a tudatalattinkban – és mindez az álmaink által lehetséges a film szerint. A Titok is valami ilyesmiről szól az én olvasatomban, mindössze azzal a különbséggel, hogy nem kell hozzá Leonardo DiCaprio és szakképzett csapata, hanem tulajdonképpen mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ha elültetsz magadban egy gondolatot és minden kétséget kizársz, ami a sikert befolyásolhatná, akkor biztosan eléred célod. Elsőre kicsit túlzásnak gondoltam ezt a dolgot, de ha visszagondolok eddigi életemre és azokra a küldetésekre, melyeknél már előre borítékoltam a sikert – tényleg el is értem mindent. A könyvre azért nem adok 5 csillagot, mert bizonyos leírt eseteknek (mint a csekkek, Disneyland vagy a találkozás a proffal) ha nem is kételkedem a valóságtartamában, de igen kevés esélyt, hogy csak a Titok ismerete révén valósultak meg. Igazából abban hiszek, hogy a sorsunk előre meg van írva és semmi sem történik véletlenül – és Rhonda Byrne könyve (filmje) abban segít, hogy felismerhessük az előttünk kinyíló kiskapukat és ne görcsöljünk annyit a dolgokon, hanem hallgassunk a megérzéseinkre.


Ciklámen
4.0/5

Ennyire ​egyszerű lenne?
Ilyen könnyen lehet elérni vágyott dolgokat az életben?
Nekem ez túl szépnek hangzik.
A sok sikeres és szerencsés ember tudatában van ezeknek az ismereteknek és ezek alapján él?
Olyan hihetetlen. Azért egy próbát megér.
A könyvet élvezet volt olvasni, mind tartalma és szép külleme miatt.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

23.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók