Ajax-loader

Irány ​az egyetem! című könyvsorozatunk olyan segédanyagot kínál a biológiából érettségiző és felvételiző tanulóknak, amely a középiskolás biológia tankönyvek ismeretanyagát bővíti az érettségi és felvételi követelményeknek megfelelő részletekkel.
A sorozat tagja a Biológiai diáklexikon, a már jól ismert BDL, amelyben mintegy 1500 szócikk segít a biológiai fogalmak és folyamatok egzakt értelmezésében. Már elkészült és megjelent a sorozat új Biológiai feladatgyűjteménye középiskolásoknak, ez a BFK. A gyűjtemény 122 feladatsorban több, mint 2000 feladatot tartalmaz, így elegendő ismeretet kínál a biológiaoktatásban megszerzett ismeretek gyakorlásához és új szempontú átgondolásához. A könyv Megoldási útmutatója is komoly segítség a tanuláshoz.
Legújabb kiadványunk a Biológiai témavázlatok, a BTV. A biológia tantárgy valamennyi területére kidolgozott részletes és tömör megfogalmazású témavázlatok különösen azért szükségesek, mert a tankönyvek különböző részletességgel tárgyalják a tananyagot, a teljesség nem is lehet a feladatuk. A témavázlatokban viszont együtt található a tárgyakhoz tartozó fogalmak és folyamatok minden összefüggése. Szaktanárok számára is kiváló segédanyag a tantárgy kiváló pedagógusának, Dr. Perendy Máriának ez a legújabb könyve.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók