Ajax-loader

Stone ​Barrinton, a rendőrből lett New York-i ügyvéd körül feje tetejére áll a világ. Barátnője, akinek pedig már majdnem megkérte a kezét, számára érthetetlen módon ráun a halogatásra, és férjhez megy Vance Calderhez, a híres hollywoodi filmsztárhoz. Barrington, ha fájó szívvel is, már éppen túltenné magát a veszteségen, amikor jelentkezik nála a férj, s közli, hogy az asszonynak nyoma veszett, és megkéri, hogy segítsen megtalálni.
Barrington tehát Los Angelesbe megy, s bár addig nem sokat értett a történtekből, hamarosan úgy érzi, hogy valami rossz, silányul összetákolt mesébe csöppent. A férj, s mindenki akivel találkozik, azon van, hogy elfeledtesse vele, miért utazott az Angyalok Városába. Még egy filmszerepet is rátukmálnak, hogy lekössék, aztán igyekeznek rövid úton megszabadulni tőle. Arringtonnak, a volt kedvesnek azonban nyoma sincs, sőt minél többet tud meg eltűnésének körülményeiről, annál gyanúsabbnak találja őket.
Barrington tehát úgy dönt, hogy a saját szakállára végigviszi a nyomozást. Miután egy horgonnyal a dereka körül még csendes-óceáni úszóleckében is részesül, foggal-körömmel küzd, hogy választ kapjon nyugtalanító kérdéseire, megtalálja az asszonyt, aki már nem is az övé.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók