Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Dávidmoly
4.0/5

A ​cselekmény mindkét idősíkján közeleg a végjáték. Adzsite valódi természete jóval szánalmasabb, mint ahogy azt az elején sejteni lehetett [spoiler]csak egy újabb nyomi, aki eladta a lelkét és emberségét a végtelen hatalom illúziójáért[/spoiler].
Ideje felébredni, tábornok úr!


AliceL
5.0/5

Ahogy ​halad előre a múltbeli történet egyre több kérdésem van. Remélem a következő kötetben kiderül minden. Kíváncsi vagyok mi lett Szandoval, remélem hamar észhez tér.


schesztiஐ
5.0/5

Összetett ​és izgalmas rész volt, ahol kiderül, hogyan vette ár Munszu Kjevolhjang betegségét – nem gondoltam volna, hogy fekete mágia segítségével. Persze, így már sok minden világos, például az is, miért kell olyan nagy árat fizetnie érte…
Azért cuki az a pár oldal, ahol vége bevallja a lánynak az érzelmeit. ♥

Kevésbé cuki, amit Szando-val tesz Adzsite. :((


csartak
3.5/5

Múlt ​és jelen áttűnése.


diamondfox
4.5/5

Mindössze ​azért nem szeretem ezt a borítót, mert már előre vetíti, hogy Szando behódol Adzsitének. És mivel Ő az archenemy, ezért pusztulnia kéne! Nem pedig egy ilyen badass katonát szereznie magának! :<
A múlt pedig folyik tovább (ez valahogy… kicsit képzavar, nem? Elvégre egyszer már megtörtént, mégis jelenben beszélek/írok róla és így… wtf?! 「(゚ペ) ), és egyre inkább aggódok, hogy ennek nem az lesz a boldog kimenetele, amit én szeretnék… NAGYON NEM.


Chuti
5.0/5

Nagyon ​tetszik a borító, igazán megadta a kötet hangulatát.
Végre valahára már kezdem megérteni, felfogni, hogy mi is Adzsite valójában, bár szerintem még érhetnek meglepetések… Gusztustalan egy féreg… még a történet elején nem volt ennyire antipatikus, mert csak egy kis nyomit láttam benne. De most, hogy egyre több minden fény derül Dzsusin múltját illetően, már csak egy nagy féreg.
A történetben egyébként egyre több a filozofikus gondolat. Ezt a papír egyik és másik oldalát értem, csak felfogni nem tudom. :P Ha két dolog különböző, akkor hogy lehet egy és ugyanaz? Vagy ez most hogy van…
Az utolsó pár oldal már megint nagyon ütős lett. Remélem a Banzsda és Jongszil nem fognak meghalni!


danlin
5.0/5

Olyan ​szomorú volt ez a rész. Egyrészt Munszu átvette szerelme betegségét, utána pedig önfeláldozó eldobta az életét, a becsületét, hogy boldog legyen. Persze tudjuk, mi lesz a vége, de most is lehet érezni, hogy ebből jó nem lehet.
Kicsit a jelen eseményeihez is visszatértünk, és kivételesen nem örülök Szandónak. Adzsite teljesen átmosta az agyát, sosem lesz már a régi kedves lány.


Jeffi
4.5/5

Adzsitét ​én most már kezdem nagyon rühellni. Komolyan, amíg nem visszaemlékezős részek voltak még szimpatikus is volt, most egyre izésabb. És most még Szandó is pff pff pff
Kíváncsi leszek mire megy ki a játék. Nem elmondani :P


Hanon13
4.5/5

Szandoooo! ​MI…A…FENÉT….CSINÁLSZ???? Te jó ég. Miért van az, hogyha Szando megjelenik akkor teljesen elfelejtem hogy mi történt a kötet többi részében? Mintha egy kicsit sok szenvedés lett volna benne, pedig így sem volt túl erős ez a szerelmi szál.


Végre ​valami érdekes is történt. Remélem, a következőben befejeződik és végre felébred Munszu.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók