Ajax-loader

Adolf ​Cedrick fiatal kora ellenére – a Condor légió tagjaként – megtanulta, hogy a levegőben egyetlen hiba is végzetes lehet, és a találékonyság a legjobb ajánlólevél a parancsnoki beosztáshoz.
A Blitzkrieg kirobbanásakor már mint veterán mesterpilóta vetette bele magát a véres küzdelembe kedvenc Messerschmitt vadászgépét irányítva.
A Luftwaffe kezdetben sikert sikerre halmozott, s miközben öntelt parancsnoka – az egykori legendás ász, a “Vasember” – a “legyőzhetetlen óriás” képében tetszelgett, addig az egyszerű katonák rettegve várták azt a pillanatot, amikor majd megütköznek Európa legerősebb hadseregével…
A csata hevében a fiatal parancsnok nagyszerű barátra és vetélytársra lelt – Walter Mann személyében -, akivel géppárban élet-halál harcot vívott a Csatorna felett a szövetséges vadászok ellenében.
Cedrick a dicsőség és a pokol legmélyebb bugyrait is megjárta az angliai légi ütközetben, s miközben hatalma és hírneve egyre növekedett, úgy került egyre inkább szembe a légierő hozzá nem értő vezetésével. Noha egysége élén sorra döntött romba minden addigi rekordot, a saját parancsnokaival való összecsapás mindinkább elkerülhetetlennek látszott…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók