Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


szigiri
4.0/5

Nem ​feltétlenül az egyszeri filmnézőre kalibrált, A hét mesterlövészés kisokos a filmekhez, hanem elég komoly filmelméleti munka, amibe néha még nekem is beletörött a bicskám. Ennek ellenére olyan összefüggésekbe helyezi az ötvenes-hetvenes évek művészfilmjeit, amit azért máshogyan nem kapnánk meg. Érdemes végigverekedni rajta, sok jó és általam eddig nem ismert filmet is kitúrtam a kupacból általa.


Moesko_
5.0/5

Az ​egyik legjobb és legélvezetesebb magyar nyelvű filmes szakkönyv. Épp ezért bosszantó, hogy a filmek rendszeresen hibás évszámmal szerepelnek, sőt időnként Bunuel keresztneve is kibővül Louisszá. Egy KAB-formátumú író munkájában aligha elfogadható az ilyesmi, és hasonló a helyzet A film szerint a világgal is.
Ettől függetlenül az egyik kedvenc szakirodalmam, azon kevés példák egyike, amelyből élvezet volt tanulni.


Fanni_214
3.5/5

Én ​elhiszem, hogy ez egy szakkönyv, de néhol mégis úgy éreztem, mintha nem is magyarul olvasnék. Néhol jókat nevettem (??), máshol meg végre felgyulladt az a bizonyos villanykörte. Egyszóval, (ez több szó lesz) egy elolvasás után is bőven kaptam annyi tudást, amire szükségem volt, de még egyszer biztosan nem veselkednék neki.


memoir
4.5/5

Ez ​egy nagyooon hasznos könyv, rengeteget tanultam belőle. A vizsgám KAB-nál először 3mas lett, de javítottam, így végül sikerült egy 4est szereznem, és amikor kijavította a vizsgát, és mondta, hogy 4es, elkezdtem ugrálni örömömben, ő meg fapofával nézett… hát ilyen ez a KAB.
De a kedvenc kérdésem: az alábbi színésznők közül melyik nem szerepelt Bergman 50-es évekbeli filmjeiben? (a válasz Liv Ullmann volt)….
Ja, és ez még csak a modernizmus előzményei vizsga volt, következő félévben jön a modernizmus, szóval ezt a könyvet még párszor fogom olvasni… :)
(és reméljük, abból a vizsgám ötösre fog sikerülni)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

8.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók