Ajax-loader

Az ​új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

“Bámulatos olvasmány, csupa nagyszerű szereplővel, izgalmas és nagy sóhajtozásokra késztető pillanatokkal, drámával, nevetéssel és széles érzelmi skálával. Komoly hírnevet kívánunk, Jamie!”
Amazon

Értékelések
4.1/5 - 8 értékelés alapján
Karina
5.0/5

Már nagyon sokszor olvastam ezt a könyvet vagy is nem olvastam inkább csak néztem hol tartok és mondtam magamnak. Az egész könyvet már fejből tudom. :D És még mindig imádom!
Ez az a történet, amire már nem tudok mit mondani annyira szeretem!!! A történet fantasztikus és már nem tudok mit mondani. Ez az a könyv, amit bármikor bárhol képes vagyok olvasni és beleélni magam az egész történetbe.
A másik szemszögből nem nagyon szeretem, de még úgy is fantasztikus! És a többi is :D
Szóval, csak ennyit tudok mondani és, hogy még nagyon sokszor fogom olvasni!! :D

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/jamie-mcguire-gyonyoru-sorscsapas/en-es-a-konyv/karinaa7Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.1/5

Statisztika

85.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány

Címkék

Kollekciók