Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


bratan
5.0/5

Na, ​ebből a könyvből aztán lehetne csinálni egy jó kis romantikus, kosztümös, egész estés kalandfilmet.


Az ​első “gyorsolvasási” élményem, ami annyit tesz, hogy igyekeztem megragadni a főbb eseményeket sorok és hosszas leírások átugrásával. Na már most akkor fel lehetne tenni a kérdést, hogy ugyan minek is olvastam el? Mert muszáj volt… az egyik szemináriumomra.
Nem mondom, hogy annyira borzasztónak találtam – valószínűleg sokat enyhített rajta a tény, hogy nem szóról szóra rágtam át magam mind a 480 oldalán -, de nem valószínű, hogy valaha is a kezembe veszem újra, vagy hogy vígan ajánlgatom majd másoknak.
Az írói stílus mondhatni tetszett, a leíró részek – amelyeket ténylegesen elolvastam – szépen megkomponáltak voltak, de mindezek ellenére a politika minden formája hidegen hagy. Napjaink politikája sem hoz lázba, hát még egy olyan, amely több évszázada volt esedékes. A történelem ilyen szempontból ennél kevésbé nem is érdekelhetne. Az egyetlen – számomra – érdekesnek mondható szálnak (a szerelmi szál) pedig legfeljebb összességében egy fejezetet szentelt az író, tehát még ez sem tudta kompenzálni a tartalom többi részét… Örülök, hogy a végére értem, és nem is csillagoznám, mert olyasvalaki számára biztosan nagyon érdekes és jó, akit ez a téma érdekel, de mivel engem nem, nem tudok objektív ítéletet mondani.


geucsa
2.0/5

Eddig ​sem szerettem a romantikusokat, de ez után a könyv után a “soha többet” érzés fogott el.
Unalmas, hosszú beszédek a semmiről, a cselekmény egy oldalban megfogalmazható.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók