Kapcsolódó könyvek
Priya Wickramasinghe - Carol Selva Rajah - Egy falat... India
A különböző országok nemzeti konyháit bemutató szakácskönyv-széria jelen darabjában a méltán világhíres indiai kulináris kultúra legjavából kaphatunk ízelítőt - sajnos csak receptek formájában. A fogások a hagyományos levesek, előételek, főfogások, desszertek csoportosítás helyett - fogalmazzunk így - stílus szerint szerkesztve találhatók a műben: a tiffin (azaz könnyű) és mogul konyha remekeit követően ismerkedhetünk a tháli és tandúr ételekkel, a déli fogásokkal, a karakteres indiai édességekkel. Az utolsó fejezetben az olyan alapfogások leírásai kaptak helyet, mint a rizs, a panír, a gyömbérlé, a csát és garam maszalá vagy a tamarindpüré. A kötetet szójegyzék és tárgymutató zárja.
Priya Wickramasinghe - Carol Selva Rajah - Egy falat... India
A különböző országok nemzeti konyháit bemutató szakácskönyv-széria jelen darabjában a méltán világhíres indiai kulináris kultúra legjavából kaphatunk ízelítőt - sajnos csak receptek formájában. A fogások a hagyományos levesek, előételek, főfogások, desszertek csoportosítás helyett - fogalmazzunk így - stílus szerint szerkesztve találhatók a műben: a tiffin (azaz könnyű) és mogul konyha remekeit követően ismerkedhetünk a tháli és tandúr ételekkel, a déli fogásokkal, a karakteres indiai édességekkel. Az utolsó fejezetben az olyan alapfogások leírásai kaptak helyet, mint a rizs, a panír, a gyömbérlé, a csát és garam maszalá vagy a tamarindpüré. A kötetet szójegyzék és tárgymutató zárja.
Kay Halsey - Egy falat… Franciaország
Ebben a pompás, színes képekkel teli kötetben számos finomabbnál finomabb étel leírását találhatjuk. Csak néhány különlegesség, amelyről részletesen olvashatunk: sonkás-gombás-sajtos palacsinta, vörösborban buggyantott körte, párolt endívia, cukkiniszuflé, vizitormaleves, kecskesajtsaláta, citromtorta, bableves pestóval stb.
Kay Halsey - Egy falat… Franciaország
Ebben a pompás, színes képekkel teli kötetben számos finomabbnál finomabb étel leírását találhatjuk. Csak néhány különlegesség, amelyről részletesen olvashatunk: sonkás-gombás-sajtos palacsinta, vörösborban buggyantott körte, párolt endívia, cukkiniszuflé, vizitormaleves, kecskesajtsaláta, citromtorta, bableves pestóval stb.
Ismeretlen szerző - Gyors ételek
Ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között mindenki megtalálja az ízlésének és az alkalomnak megfelelő fogásokat: a szaftos marhahústól kezdve a kacsán és a pikáns tenger gyümölcsein át egészen a vegetáriánus ínyencségekig és a csábító desszertekig. Ezek az ételek fél óránál kevesebb idő alatt elkészíthetők, sőt nagy részüket mindössze néhány perc alatt az asztalra varázsolhatjuk. Jó étvágyat!
Ismeretlen szerző - Gyors ételek
Ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között mindenki megtalálja az ízlésének és az alkalomnak megfelelő fogásokat: a szaftos marhahústól kezdve a kacsán és a pikáns tenger gyümölcsein át egészen a vegetáriánus ínyencségekig és a csábító desszertekig. Ezek az ételek fél óránál kevesebb idő alatt elkészíthetők, sőt nagy részüket mindössze néhány perc alatt az asztalra varázsolhatjuk. Jó étvágyat!
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Főzés lépésről lépésre
E könyv Dr. Oetker legújabb alapszakácskönyve. Főzőiskola, de nem csak kezdőknek. A könyv tartalma könnyen áttekinthető, így hamar megtalálhatjuk, amit keresünk. Minden recept lépésről lépésre követhető, így biztos a siker. Ha kérdésünk merülne fel, a "Praktikus tanácsok" című fejezetben mindenre választ találhatunk. A recepteket több fotó is kíséri. Ezek nemcsak szemet gyönyörködtetően szépek, hanem segítenek megérteni a különböző munkafolyamatokat is.
A receptek sokoldalúak: a klasszikusoktól a modernekig, a rafinálttól az egzotikusig terjednek. Így változatosságot vihetünk a mindennapi étrendünkbe. A receptek közül bizonyára sokan felfedezik majd gyerekkori kedvencüket, de lesznek olyanok is, amelyek újfajta illatokkal árasztják el a konyhát. Kísérletező kedvűeknek is adunk tanácsokat, az alapreceptek változatainak csak a fantázia szab határt. Így lehet, hogy nemsokára a főzés is szenvedélyévé válik!
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Főzés lépésről lépésre
E könyv Dr. Oetker legújabb alapszakácskönyve. Főzőiskola, de nem csak kezdőknek. A könyv tartalma könnyen áttekinthető, így hamar megtalálhatjuk, amit keresünk. Minden recept lépésről lépésre követhető, így biztos a siker. Ha kérdésünk merülne fel, a "Praktikus tanácsok" című fejezetben mindenre választ találhatunk. A recepteket több fotó is kíséri. Ezek nemcsak szemet gyönyörködtetően szépek, hanem segítenek megérteni a különböző munkafolyamatokat is.
A receptek sokoldalúak: a klasszikusoktól a modernekig, a rafinálttól az egzotikusig terjednek. Így változatosságot vihetünk a mindennapi étrendünkbe. A receptek közül bizonyára sokan felfedezik majd gyerekkori kedvencüket, de lesznek olyanok is, amelyek újfajta illatokkal árasztják el a konyhát. Kísérletező kedvűeknek is adunk tanácsokat, az alapreceptek változatainak csak a fantázia szab határt. Így lehet, hogy nemsokára a főzés is szenvedélyévé válik!
Keith Floyd - Floyd receptek Indiából
India Dél-Ázsiai ország. Konyhája annyira változatos, hogy minden íz végigkóstolására egy élet is kevés. Keith Floyd világhírű vándorszakács. A főzésnek, a bornak és az utazásnak szentelte az életét. Egy színes képekkel teli különleges receptkönyv, amely (nem) csak ínyenceknek készült. A maszala egész vagy őrölt fűszerek és füvek keveréke, ami vízzel, olajjal, ecettel, citrom- vagy zöldcitromlével elegyítve adja az indiai ételek jellegzetes zamatát. A ghí tisztított, vagyis megolvasztott, felforralt, majd átszűrt vaj. A róti indiai kelesztetlen kenyér. A tandúrkemence napon szárított agyagból készült, egyszerű csonka kúp, alján szellőzőnyílással, amelyben fa- vagy faszéntüzet gyújtanak. Nincsen benne semmi boszorkányság.
Keith Floyd - Floyd receptek Indiából
India Dél-Ázsiai ország. Konyhája annyira változatos, hogy minden íz végigkóstolására egy élet is kevés. Keith Floyd világhírű vándorszakács. A főzésnek, a bornak és az utazásnak szentelte az életét. Egy színes képekkel teli különleges receptkönyv, amely (nem) csak ínyenceknek készült. A maszala egész vagy őrölt fűszerek és füvek keveréke, ami vízzel, olajjal, ecettel, citrom- vagy zöldcitromlével elegyítve adja az indiai ételek jellegzetes zamatát. A ghí tisztított, vagyis megolvasztott, felforralt, majd átszűrt vaj. A róti indiai kelesztetlen kenyér. A tandúrkemence napon szárított agyagból készült, egyszerű csonka kúp, alján szellőzőnyílással, amelyben fa- vagy faszéntüzet gyújtanak. Nincsen benne semmi boszorkányság.
Tonia Reinhard - Éttrend
Amit eszel, azzá leszel! - tartja a hippokratészi szállóige, és sok igazság van benne. Az ipari előállítású élelmiszerek és a hatalmas választékkal bombázó bevásárlóközpontok korában egyre fontosabbá válik, hogy tudatosan válogassunk az elénk kerülő alapanyagok között. E nagyszerű kiállítású képeskönyvet fellapozva megtaláljuk a legfontosabb élelmiszereket, a gyümölcsöktől kezdve a zöldségeken át a tejtermékekig, a népszerű magvaktól a fűszerekig, a húsféléktől a gombákig, sőt az algákig. Étrendünk összeállításához is segítséget nyújtanak a szerzők azzal, hogy jó ötleteket adnak az ételek elkészítéséhez és az alapanyagok egymással való párosításához. E hasznos kézikönyvnek minden olyan konyhában ott van a helye, ahol ízletes és egyben egészséges ételek készülnek.
Tonia Reinhard - Éttrend
Amit eszel, azzá leszel! - tartja a hippokratészi szállóige, és sok igazság van benne. Az ipari előállítású élelmiszerek és a hatalmas választékkal bombázó bevásárlóközpontok korában egyre fontosabbá válik, hogy tudatosan válogassunk az elénk kerülő alapanyagok között. E nagyszerű kiállítású képeskönyvet fellapozva megtaláljuk a legfontosabb élelmiszereket, a gyümölcsöktől kezdve a zöldségeken át a tejtermékekig, a népszerű magvaktól a fűszerekig, a húsféléktől a gombákig, sőt az algákig. Étrendünk összeállításához is segítséget nyújtanak a szerzők azzal, hogy jó ötleteket adnak az ételek elkészítéséhez és az alapanyagok egymással való párosításához. E hasznos kézikönyvnek minden olyan konyhában ott van a helye, ahol ízletes és egyben egészséges ételek készülnek.
Ismeretlen szerző - 101 vegetáriánus étel
Ebben a szakácskönyvben megtalálható azoknak az egyszerű, ínycsiklandozó vegetáriánus ételeknek az elkészítési módja, amelyeknek még a húsimádók sem tudnak ellenállni. Ötleteket kapunk könnyű harapnivalókhoz, főételekhez és pudingokhoz, s tejtermék nélküli fogásokhoz is.
Ismeretlen szerző - 101 vegetáriánus étel
Ebben a szakácskönyvben megtalálható azoknak az egyszerű, ínycsiklandozó vegetáriánus ételeknek az elkészítési módja, amelyeknek még a húsimádók sem tudnak ellenállni. Ötleteket kapunk könnyű harapnivalókhoz, főételekhez és pudingokhoz, s tejtermék nélküli fogásokhoz is.
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Pikáns falatok
Partikon, kedélyesen eltöltendő estéken a házilag készített tészták mindig kelendőek. És ki ne örülne annak, ha baráti látogatásnál pizza, vagy friss sós sütemény fogadja. E könyvből megtudhatja, hogy ez nem is költséges szórakozás és amellett maga a sütés is örömet szerez. Készítsen Ön is finom, ropogós, pikáns falatokat!
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Pikáns falatok
Partikon, kedélyesen eltöltendő estéken a házilag készített tészták mindig kelendőek. És ki ne örülne annak, ha baráti látogatásnál pizza, vagy friss sós sütemény fogadja. E könyvből megtudhatja, hogy ez nem is költséges szórakozás és amellett maga a sütés is örömet szerez. Készítsen Ön is finom, ropogós, pikáns falatokat!
Jane Bowring - Jane Price - Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban már a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is beköltöznek hétköznapi konyhánkba. Ez a szakácskönyv a Kelet változatos ízvilágát mutatja be gazdag illusztrációs anyag segítségével. A kötet, amelyben hagyományos és új receptek is találhatók, valamint az ázsiai eredetű hozzávalók vásárlására és használatára vonatkozó gyakorlati útmutató tökéletes kézikönyv az ázsiai ételek otthoni elkészítéséhez.
Jane Bowring - Jane Price - Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban már a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is beköltöznek hétköznapi konyhánkba. Ez a szakácskönyv a Kelet változatos ízvilágát mutatja be gazdag illusztrációs anyag segítségével. A kötet, amelyben hagyományos és új receptek is találhatók, valamint az ázsiai eredetű hozzávalók vásárlására és használatára vonatkozó gyakorlati útmutató tökéletes kézikönyv az ázsiai ételek otthoni elkészítéséhez.
Ismeretlen szerző - Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
A vegetáriánus táplálkozás megítélése sokat változott a kezdetek óta, amikor még az egészségmániások hóbortjának tekintették. Napjaink friss, modern, izgató és kifinomult vegetáriánus ételeiben a legválogatósabb ínyencek is örömüket lelik. Ebben a kötetben számtalan fenséges vegetáriánus receptet gyűjtöttünk össze a bekapni való falatkáktól a főfogásokon át a desszertekig és italokig. A nagyvilág legjobb ízeit felölelő, jó minőségű, friss alapanyagokat felhasználó vegetáriánus konyha egyáltalán nem tekinthető másodrendűnek.
Mit kínál ez a könyv?
- Információk a létfontosságú tápanyagokról, valamint tanácsok a kiegyensúlyozott étrend kialakításához.
- A különböző élelmiszerek szénhidrát-, rost-, zsír- és fehérjetartalmának ismertetése, valamint azon élelmiszerek bemutatása, amelyek gazdagok olyan alapvető tápanyagokban, amelyeket a vegetáriánusok sem nélkülözhetnek.
- Tizenkét önálló színes oldalpár az előételek, polenták, zöldségchipsek, zöldségpürék, nyári gyümölcsök és sok más bemutatására.
- Számtalan gyorsan elkészíthető fogás.
- Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési technikákhoz, étvágygerjesztő fényképekkel.
Ismeretlen szerző - Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
A vegetáriánus táplálkozás megítélése sokat változott a kezdetek óta, amikor még az egészségmániások hóbortjának tekintették. Napjaink friss, modern, izgató és kifinomult vegetáriánus ételeiben a legválogatósabb ínyencek is örömüket lelik. Ebben a kötetben számtalan fenséges vegetáriánus receptet gyűjtöttünk össze a bekapni való falatkáktól a főfogásokon át a desszertekig és italokig. A nagyvilág legjobb ízeit felölelő, jó minőségű, friss alapanyagokat felhasználó vegetáriánus konyha egyáltalán nem tekinthető másodrendűnek.
Mit kínál ez a könyv?
- Információk a létfontosságú tápanyagokról, valamint tanácsok a kiegyensúlyozott étrend kialakításához.
- A különböző élelmiszerek szénhidrát-, rost-, zsír- és fehérjetartalmának ismertetése, valamint azon élelmiszerek bemutatása, amelyek gazdagok olyan alapvető tápanyagokban, amelyeket a vegetáriánusok sem nélkülözhetnek.
- Tizenkét önálló színes oldalpár az előételek, polenták, zöldségchipsek, zöldségpürék, nyári gyümölcsök és sok más bemutatására.
- Számtalan gyorsan elkészíthető fogás.
- Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési technikákhoz, étvágygerjesztő fényképekkel.
Vrábel Krisztina - Főzd magad!
Kriszta évek óta harcol az ipari adalékanyagoktól és mesterséges aromáktól hemzsegő készételek ellen. Jelszava: készíts el inkább mindent saját magad! Főzd magad! című, gyönyörű képekkel illusztrált könyvében megmutatja mennyire egyszerűen készíthetjük el azokat az ételeket, amelyeket eddig a boltok polcairól pakoltunk a bevásárlókocsinkba.
Vrábel Krisztina - Főzd magad!
Kriszta évek óta harcol az ipari adalékanyagoktól és mesterséges aromáktól hemzsegő készételek ellen. Jelszava: készíts el inkább mindent saját magad! Főzd magad! című, gyönyörű képekkel illusztrált könyvében megmutatja mennyire egyszerűen készíthetjük el azokat az ételeket, amelyeket eddig a boltok polcairól pakoltunk a bevásárlókocsinkba.
Stéphanie de Turckheim - Aimée Langrée - Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Valójában sokkal könnyebb táplálni a gyerekeket, mint hinnénk. Még akkor is, ha számításba vesszük azt a hihetetlen képességüket, amivel visszautasítják, eldobják, szétszórják az ennivalót. Nem varázsige kell ide, hanem ennek a könyvnek a több mint 50 könnyű receptje, ami tényleg beválik a gyerekeknél.
Stéphanie de Turckheim - Aimée Langrée - Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Valójában sokkal könnyebb táplálni a gyerekeket, mint hinnénk. Még akkor is, ha számításba vesszük azt a hihetetlen képességüket, amivel visszautasítják, eldobják, szétszórják az ennivalót. Nem varázsige kell ide, hanem ennek a könyvnek a több mint 50 könnyű receptje, ami tényleg beválik a gyerekeknél.
Nicole Seeman - Szakácskönyv csajoknak, akik még be se tették a lábukat a konyhába
Ha vacsorára hívod a barátaidat, felajánlják, hogy majd ők hozzák az előételt, főételt... és a desszertet. Ennek mától vége! A kötet hatvan könnyen elkészíthető, modern, érthetően elmagyarázott receptet kínál, ami segít helytállni a konyhában nem túl magabiztos lányoknak is - minden körülmények között.
Nicole Seeman - Szakácskönyv csajoknak, akik még be se tették a lábukat a konyhába
Ha vacsorára hívod a barátaidat, felajánlják, hogy majd ők hozzák az előételt, főételt... és a desszertet. Ennek mától vége! A kötet hatvan könnyen elkészíthető, modern, érthetően elmagyarázott receptet kínál, ami segít helytállni a konyhában nem túl magabiztos lányoknak is - minden körülmények között.
Ismeretlen szerző - Szakácsok könyve
A könyvben technikákat és kitűnő recepteket találunk a világ legjobb mesterszakácsaitól, mint Marcus Wareing, Shaun Hill, Paul Gayler, Ken Hom, Charlie Trotter. A világ legjobb mesterszakácsainak tanácsát követve elsajátíthatjuk a legbonyolultabb fortélyokat és kialakíthatunk saját főzési technikákat is. Peter Gordon a fűszerezésről, Pierre Hermé a tésztákról, Shaun Hill a levesekről, Marcus Warening a húsokról, Atul Kochhar az indiai konyháról, Dan Lepard a kenyerekről osztja meg velünk tapasztalatait. A mesterek szenvedélyes hivatásszeretete saját szakácstudományunk gazdagítására ösztönöz. A világ minden tájáról tanulhatunk fortélyokat, praktikákat, hogy finom, különleges fogásokkal kápráztathassuk el családunkat, vendégeinket. A csodálatos illusztrációkkal díszített gazdag album konyhánk dísze lehet - minden értelemben.
Ismeretlen szerző - Szakácsok könyve
A könyvben technikákat és kitűnő recepteket találunk a világ legjobb mesterszakácsaitól, mint Marcus Wareing, Shaun Hill, Paul Gayler, Ken Hom, Charlie Trotter. A világ legjobb mesterszakácsainak tanácsát követve elsajátíthatjuk a legbonyolultabb fortélyokat és kialakíthatunk saját főzési technikákat is. Peter Gordon a fűszerezésről, Pierre Hermé a tésztákról, Shaun Hill a levesekről, Marcus Warening a húsokról, Atul Kochhar az indiai konyháról, Dan Lepard a kenyerekről osztja meg velünk tapasztalatait. A mesterek szenvedélyes hivatásszeretete saját szakácstudományunk gazdagítására ösztönöz. A világ minden tájáról tanulhatunk fortélyokat, praktikákat, hogy finom, különleges fogásokkal kápráztathassuk el családunkat, vendégeinket. A csodálatos illusztrációkkal díszített gazdag album konyhánk dísze lehet - minden értelemben.
Carla Bardi - Mariapaola Dettore - Rosalba Gioffré - Sara Vignozzi - Sütemények enciklopédiája
A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001 receptet tartalmaz a világ minden tájáról. Könnyen követhetően és a kezdők számára is érthetően írja le a recepteket, amelyeket a könyv szerzői ki is próbáltak. Kelt és leveles tészták, csokoládés, túró- és ünnepi torták, zöldségből készült reform sütemények - valamennyi műfaj képviselteti magát. A süteményrecepteket krémek, mázak és mártások leírásai egészítik ki.
Carla Bardi - Mariapaola Dettore - Rosalba Gioffré - Sara Vignozzi - Sütemények enciklopédiája
A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001 receptet tartalmaz a világ minden tájáról. Könnyen követhetően és a kezdők számára is érthetően írja le a recepteket, amelyeket a könyv szerzői ki is próbáltak. Kelt és leveles tészták, csokoládés, túró- és ünnepi torták, zöldségből készült reform sütemények - valamennyi műfaj képviselteti magát. A süteményrecepteket krémek, mázak és mártások leírásai egészítik ki.
Frank Júlia - A te szakácskönyved!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Frank Júlia - A te szakácskönyved!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Frances Mayes - Edward Mayes - Napsütötte szakácskönyv
Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat, amiket ők maguk is sokszor megfőztek, és amelyek legfőbb tulajdonsága a jó minőségű hozzávaló. Azonban ez a könyv nem pusztán receptek gyűjteménye. Rengeteg közös élményt idéz.
Frances Mayes - Edward Mayes - Napsütötte szakácskönyv
Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat, amiket ők maguk is sokszor megfőztek, és amelyek legfőbb tulajdonsága a jó minőségű hozzávaló. Azonban ez a könyv nem pusztán receptek gyűjteménye. Rengeteg közös élményt idéz.
Jeni Wright - 101 tésztaétel
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteke úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról.
Jeni Wright - 101 tésztaétel
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteke úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról.
Raphaele Vidaling - Anna Pavlowich - Leszámolás a nagyi főztjével
Több mint 50 mutatós és ízletes recept, melyek kreativitása és ötletessége messze nem hasonlít a hagyományos ételekre.
Raphaele Vidaling - Anna Pavlowich - Leszámolás a nagyi főztjével
Több mint 50 mutatós és ízletes recept, melyek kreativitása és ötletessége messze nem hasonlít a hagyományos ételekre.
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Burgonya- és tésztasaláták
A színes képekkel teli könyv a már klasszikussá vált recepteken kívül számtalan új ötletes változatot kínál, mely nem csak a hagyományos családi összejöveteleknek, hanem a grillezésnek, és minden más partinak is a "titokzatos" fénypontja. Dr. Oetker mindegyiket kipróbálta és úgy írta le, hogy azok biztosan sikerüljenek is. A kérdés már csak az, hogy vajon melyik izgalmas receptet próbáljuk ki először... Jó étvágyat!
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Burgonya- és tésztasaláták
A színes képekkel teli könyv a már klasszikussá vált recepteken kívül számtalan új ötletes változatot kínál, mely nem csak a hagyományos családi összejöveteleknek, hanem a grillezésnek, és minden más partinak is a "titokzatos" fénypontja. Dr. Oetker mindegyiket kipróbálta és úgy írta le, hogy azok biztosan sikerüljenek is. A kérdés már csak az, hogy vajon melyik izgalmas receptet próbáljuk ki először... Jó étvágyat!