Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Esmeralda
5.0/5

Ez ​valami elképesztő, hogy AC minden regényében meg tud lepni a gyilkos személyét illetően. Nem egyszerűen úgy, hogy más az elkövető, mint akit én a legvalószínűbbnek sejtek, hanem olyan valaki, akit meg sem gyanúsítok egy pillanatra sem!

Angolul olvasni nagy kihívásnak tűnt elsőre, eddig csak egyszerűsített regényeket mertem elkezdeni. (Oxford Bookworms) De aztán azt mondtam, ne bénázzak, vágjak bele rendesen, és egyeztettem a Jézuskával. Már karácsonykor elkezdtem ízlelgetni, de gyakorlatilag az elmúlt két hétben faltam be az egészet. Angolból csak pre-intermediate szinten vagyok, de hozzá kell tennem, hogy németül elég sokat olvastam, és sokat fordítottam, így az idegen nyelvű szöveg feldolgozásában van azért gyakorlatom. Nagyon meglepett, milyen gyorsan tudok haladni! Csak kulcsszavakat szótáraztam, belefirkálva, jegyzetelve a könyvbe. Az elején családfát rajzoltam, hogy átlássam a szereplők viszonyrendszerét, a többi ment, mint a karikacsapás. Azért jó AC krimit választani nyelvtanuláshoz, mert angolul ugyanúgy képtelenség letenni, mint magyarul. Muszáj megtudni, mi a vége…:-))
Még ma megrendelem a következőt :-))


Podt_Noémi
5.0/5

AC-től ​rossz könyvet még nem olvastam, ez is nagyon tetszett. Fordulatos, izgalmas Poirot-sztori lett. Év végére levezetésnek tökéletes.


Ez ​kicsit túl trükkös gyilkosság volt az én ízlésemnek. Bár legtöbbször elhiszem Christie-nek, hogy azt a bűntényt úgy el lehetett követni, itt ez túl fantasztikusra sikerült. Ráadásul egymás után két olyan regény jött, ami egy, a családon belüli tirannikus személyiséget tett meg áldozatnak, így kicsit repetitív is volt a központi motívum.


hunny
4.5/5

Elég ​hosszú idő telt el a legutóbbi Poirot-olvasásom óta, most végre sort kerítettem a karácsonyára – hát biztos csak kijöttem a gyakorlatból, hogy Christie néni így csőbe húzott megint. Pedig volt egy sorsdöntő pillanat, amikor valami nagyon nem tűnt kósernek, de nagyvonalúan elsiklottam fölötte, biztos csak, izé, figyelmetlenség. A végén legszívesebben rögtön újraolvastam volna inkriminált szereplőnk jeleneteit. Azért volt a könyvben néhány “far-fetched” dolog, de pont belefért. És Pilarral együtt azt mondom, juthatott volna kicsivel több az igazi angol karácsonyi hangulatból, gyilkosság ide vagy oda.


chajni
5.0/5

Ez ​hihetetlen, AC már megint megvezetett. A Stephenes dolgot tudtam már az elején, de valahogy végig nem gyanakodtam igazán senkire, szóval nagy meglepetés volt a leleplezés. Tetszett nagyon.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók