Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ziara
4.0/5

Adélkámmal ​olvastuk/olvassuk, néha ő nekem, néha én neki. A rajzfilmet nagyon szerette, ezért is választotta a könyvtárban, de azért az eredeti regényhez, sőt még a rajzfilmhez képest is, kicsit szegényes sztori és illusztráció szempontjából is. Ennek ellenére még nem lehetett visszavinni.


Kis_Andrea
4.5/5

Nem ​tudom, milyen az eredeti, de lehet, hogy jobb volt ezzel kezdeni. Talán majd azt is elolvassuk egyszer… A képek szépek, és a történet is érhető volt. A mondanivaló is átjött. Tehát amit egy rövidítésnek tudnia kell, azt tudta ez a könyv.


Véda
5.0/5

Pocakkal ​olvastuk, szinkronban nézve az M2-esen futó rajzfilmmel. Szeretjük! :)


Jeffi
4.5/5

Mindig ​félve olvasok rövidített, átdolgozott kiadásokat, mert hát van egy mű, akkor az úgy jó ahogy megírták, rontani sokat lehet azzal, ha lerövidítik. Ezt a történetet nem olvastam előtte, tehát nem tudom milyen, viszont kedvet kaptam hozzá, hogy elolvassam. A rajzok nagyon szépek, és gyerekeknek tényleg elég egy ilyen, kezdésnek. Utána persze lehet olvasni eredeti hosszában az egészet. Tehát nekem ez pozitív élmény volt :)


Czoff
3.0/5

Nagyon ​szerettem a mese-verzióját annak idején, a könyvet soha nem olvastam.
Most a kisfiamnak hoztuk ki a könyvtárból és estéről-estére együtt követtük Nils kalandjait.
Az eredeti történethez képest felszínes, rövidített, nagyvonalú. Nekem picit csalódás volt, a gyereknek viszont tetszett, az ő befpogadóképességének épp elegendő volt.
A rajzai nekem túl durvák voltak, a kivitelezés annyira nem tetszett.


Juci
3.0/5

Eléggé ​lebutított verzió, és volt pár meglepetés, például hogy Akka lúdanyó, ami érdekes módon csak a könyv második felében derült ki :) Meg a tévés meséből úgy emlékeztem, hogy Márton napja előtt repültek el, ami ugye novemberben van, pedig Lappföldre költeni mennek, vagyis tavasszal repülnek oda. Majd egyszer elolvassuk a teljes változatot is :)


petrichor
4.0/5

Nagyon ​szeretem ezt a mesét, mégis úgy éreztem, egy kicsit talán túlságosan is lerövidítették, nem volt minden része így élvezhető.


gjudit8
4.5/5

A ​rövidített formában nagyon haladós… ;-)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók