Ajax-loader

A ​keresztyénség tényleg csak a butáknak és a gyenge akaratúaknak való? Valóban meg tudod védeni a hitedet kételkedő barátaiddal szemben? Eleged van abból, hogy folyton zavarba kerülsz, mert nincsenek válaszaid? A “Ne dobd el a zagyad!” válaszokkal szerel fel, amikkel megfelelhetsz a legnehezebb kérdésekre is!
Josh McDowell, a világszerte ismert hitvédő, s szerzőtársa, Bob Hostetler közérthető és humoros formában tár fel közismert, de téves hiedelmeket Istenről, a Bibliáról, a vallásról és az életről, s megmutatják, hogy a keresztyénség kiállja a tények és a józan ész próbáját.
Legyünk mi is képesek arra, hogy megfeleljünk az ilyen kérdésekre: Isten valóban egy kozmikus zsaru, akinek a legfőbb célja az öröm és a jókedv eltiprása? A Biblia szerzői valóban legendákká torzították a tényeket? Csak a keresztyénségen keresztül érhető el Isten? Jézus egy tanító volt, de tudja egyáltalán valaki bizonyítani a feltámadását?
Az ilyen, s ehhez hasonló kérdésekre adott válaszok nemcsak magabiztosabbá tesznek, hanem a hittel kapcsolatos érzéseidet is meg fogják újítani, izgalmasabbá fogják tenni. A “Ne dobd el a zagyad!” olyan meggyőző keresztyén bizonyítékokat tár eléd, amiket még a leghitetlenkedőbb (-szkeptikusabb) gondolkodású ember is csak nehezen tud majd elutasítani.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók