Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Gelso
5.0/5

Nekem ​ez a rész nagyon tetszett – talán eddig ez a legjobban – még meg is hatott…
Kövezzetek meg érte, de olvasás közben nemcsak a gyerekem élvezi, hanem én is.
Szégyellnem kellene?
Biztosan leírtam már, hogy miközben olvasom, felderülök, mosolygok, mert annyira aranyos, annyira kedves, történeteket rejt a könyv – és milyen kedves ez az anyuka, hogy ezekből ízelítőt is ad nekünk…pici bepillantások az életükbe…
Nagyon kedves emlékeket ébresztettek pl. a Falfirka – kinél ne fordult elő, hogy a gyerekek a frissen festett falat intézték el röpke fél óra csendes pihenő alatt… Telefon vannak még kisgyerekek, akik nem üvöltős-hangosan-zajoskodó játékokkal is tudnak játszani… vagy a Macipark ahonnan a mi gyerekeink is élményekkel teli értek haza… És igen, a Fagyi a családok többségénél már csak ilyen: hangos és bánatos sírást szülhet…De a Fülgyulladás is hasonlóan komolyan megoldandó feladat a családok életében. Nagyon klassz történet a Lakodalom közeli rokon esküvőjén részt venni, az az egyik legnagyobb buli. Hasonlóan kedves történet a Tábortűz amelyben a szülői szeretet annyira érződik…A Sikló Bartos Erikára jellemző írás, eddigi könyveiben mindig elvitt valahová kirándulni, most is – a Budai Várba. És talán ebben a kötetben az Alagút a kedvencem: ebben minden benne van: szeretet, kedvesség, tanítás, okulás, áldozathozatal, és engem meghatott…
Szóval kövezzetek meg, mert Bartos Erika könyve tetszik nekem…


Coffee
4.0/5

A ​lányok szívesen hallgatták. Engem néhol idegesített a szóismétlés, meg hogy egyszer nagyon szájbarágós, máskor meg nem az ovis korosztálynak való. Összességében szórakoztató, aranyos, szerethető.


Sakura
4.5/5

Ez ​a kötet tetszett. Nem is tudom pontosan miért, de valahogy ez nem tűnt annyira gyengének. Ami egy gyereknek kell, az benne van. Idealizált világ, amiben van némi izgalom, de minden jó, ha a vége jó. A picik imádják, újra és újra hallani akarják. Sokan magukra ismernek benne és így nekem is sok élményt mesélnek el a gyerkőcök az oviban. Kiszámítható és egyenletes teljesítmény, olvasásélmény. Ez így rendben is van, hiszen kicsi gyerekeknek íródott.


kolika
4.5/5

Bartos ​Erika könyveit nagyon szereti a kislányom, így időnként újra és újra előkerülnek a már olvasott könyvek. Ez sem az újdonság erejével hatott, de mégis újra és újra szereti hallani a történeteket. Az egyszerű történeteket könnyen lehet követni, a sok ismétlődő rajz is az ismertség érzetét nyújtja a gyereknek. Talán ez az oka, hogy egy-egy mesét, történetet többször is el kell olvasni, akár egymás után is.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Anna, Peti és Gergő: aranyos hétköznapi történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Mivel a gyerekek apró-cseprő hétköznapi ügyeivel (pl. körömvágás, stb.) foglalkozik, segít elkalauzolni a piciket az élet útvesztőjében.
A mesék végén a családi képeket kifejezetten imádom.
Nehéz volt beszerezni a sorozatot, mert már nem árulják sehol (a neten néhol aranyárban adják), de végül (sok kedves molynak hála) sikerült.


Anett_
5.0/5

Aranyos ​pici történetek egy háromgyerekes család mindennapjait bemutatva. Nagyon tetszett, hogy tele van szeretettel, ami még így a sorokon keresztül is átjön. Az külön tetszett,hogy minden történet végén volt egy fénykép a családi fotóalbumból a leírtakhoz kapcsolódóan és a könyv végére egy egész “fal” tele lett ezekkel a képekkel.


padamak
4.0/5

Megrendeltük, ​a hazaérkező óvodás Lánykánknak átadtuk. Nagyon-nagyon megörült neki, s rögtön elolvastatott 5 történetet. Aztán esténként kettesével. És a “Telefon”-t sokszor. Bármikor…
A sorozat addig meglévő 4 darabjához csatoltuk a könyvespolcára.


p_m_linda
5.0/5

5 ​éves fiam hallgatja most szívesen. Számomra a szöveg sokszor túl egyszerű, ezért hozzá szoktam költeni.


Vajdaencsi
5.0/5

Valamiért ​nem akaródzott megvennem a könyveket, de múlt héten mindkét fiam lebetegedett, a kis betegeknek pedig valami fájdalomdíj jár. Mivel játékot nem tudtak választani (nagy örömömre), betértünk a könyvesboltba, mert nekem mindig szép hosszú listám van a beszerzendő könyvekről.
Nem ez volt a kiszemelt könyv, de végül mégis én választottam, és nem bántam meg. Még én magam is élvezettel olvastam a fiúknak, alig várom, hogy megvegyük a többi részt is! :-)

Külön tetszik a sok színes rajz mellett a saját fotó is, a rövidke szövegek, a kedves, hétköznapi történetek, amik velünk is megtörténhetnek.


Goory
5.0/5

Ez ​volt az első Anna-Peti könyvünk, és a 2,5 éves kisfiam imádja. A képek nagyok és színesek, a legapróbb részlet is jól felismerhető, és sokat lehet róla mesélni. A szövegek elég rövidek benne, ezért kevesebb fantáziával megáldott szülő talán nehezebben boldogul, de ha csak a képről mesélünk is, csodásan összeáll a történet.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

1.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók