Ajax-loader

“Ezzel ​a könyvvel arra vállalkozok, hogy a Drupal tartalomkezelő rendszerrel ismerkedő olvasó kezébe a kezdő lépések megtételét segítő anyagot adjak. Elsődleges célközönsége a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán tanuló hallgatók, de minden más érdeklődő haszonnal forgathatja e könyvet.

Mint ahogy egy évtizede a szövegszerkesztési ismereteket tekintettük mindenki számára hasznos tudásnak, úgy egyre inkább elmondható ez a webes tartalomkészítésről is.

Célom az alapismeretek bemutatása, de nem csak webfejlesztők, hanem bárki számára, aki egy honlap készítését, üzemeltetését feladatának érzi, vagy másoktól megkapja."
-Nagy Gusztáv

“Az internetre ma már hétköznapi infrastruktúraként tekintünk. Természetesnek tartjuk, hogy szótárakban, receptgyűjteményekben keressünk, online vásároljunk, vagy fórumokon beszéljük meg a minket érdeklő aktuális kérdéseket. Az aktív internetezők nem csupán befogadják az információt, hanem sokszínű és hasznos tartalmakat publikálnak. Úgy érzem, elsősorban számukra hiánypótló és rendkívül hasznos ez a könyv, amely bevezet a Drupal rendszer világába, és bepillantást enged a korszerű honlapok kialakításának folyamatába. A szerző sok éves fejlesztői és oktatói tapasztalatának köszönhetően a könyv lényegre törően mutatja be a Drupal rendszer lehetőségeit és rugalmasságát. A fejezetek logikus felépítése, könnyed stílusa, valamint az esettanulmányok alapján bátran ajánlom e művet tankönyvként és kézikönyvként is, tapasztalattól függően. Bízom benne, hogy Ön is hasznosnak találja majd és hamarosan elindítja saját Drupal alapú blogját, üzleti oldalát.”
-Dr. Baranyai László

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók