Ajax-loader

Susie ​tizennégy éves. Üldögél a kilátóban, a maga kis mennyországában, és visszaemlékezik a halálára. Susie-t megerőszakolta és meggyilkolta a szomszéd. Családja csak annyit tud, hogy eltűnt, és visszavárják. A rendőrség nyomoz. A szomszéd eltünteti a nyomokat. Az élet megy tovább.
A kérdés persze éppen ez: hogyan megy tovább? Hogyan birkózik meg két szülő a lánya elvesztésével? A tizenhárom éves húg a nővére hiányával? Megérti-e négyéves öccse, mit jelent az, hogy elment? És megbékél-e Susie azzal, hogy csak nézheti őket?
Csodálatos, felemelő könyv Sebold regénye, amely egy tizennégy éves kislány tiszta szemével figyeli a tragédiát és a gyógyulás folyamatát, az ő hangján kommentálja az emberek megmagyarázhatatlan viselkedését, és az ő bölcsességével veszi tudomásul, hogy csak úgy lehet itt a Földön élni, ha egy kicsit megtanulunk felejteni.
A mű az utóbbi évek talán legnagyobb amerikai bestsellere.

Értékelések
4.4/5 - 5 értékelés alapján
Nagyon frappáns a mennyország ábrázolása. A történet végigkíséri hosszan a család sorsát! Néha kicsit kusza volt, de nem volt zavaró. Tetszett a vége, bár mást is elfogadtam volna!


Boros Andrea
4.0/5

Vegyes érzésekkel tettem le a könyvet. A mennyből, egy kislány szemszögéből látni az otthon maradtak életét, nagyon érdekes volt. Mostanában olyan könyveket olvastam, ahol a történet pár nap, hét, ezzel szemben most hosszú éveken át követhettük a földi és égi eseményeket, ez számomra mindenképpen pozitív.
Ahogy elkezdtem olvasni, teljesen magával ragadott, de ez a lelkesedés alább hagyott. Zavaró volt, hogy egy fejezeten belül egy, majd egy újabb személyt láttatott. Persze mindig követhető volt, de mégis…. Amire végig vágytam, nem következett be. Nem hozott megnyugvást a végkifejlet.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.4/5

Statisztika

130.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók