Ajax-loader

Harry ​Potter vakációja a szokásosnál jobbnak ígérkezik: részt vehet a varázsvilág legnagyobb sportünnepén, a Kviddics Világkupán. Ám az egybegyűltek szórakozása korántsem alakul felhőtlenül: baljós történések zavarják meg az eseményt. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába visszatérő diákok azonban hamar elfeledkeznek a meccsről, mivel kiderül, hogy ez évben a Roxfortban rendezik meg a Trimágus Tusát. Harry csak szurkolni készül a bajnokoknak, ám váratlanul maga is köztük találja magát. A próbák életveszélyesek, így gyanítható, hogy aki tudtán kívül benevezte Harryt a tusára, az bizony az életére tör.

Értékelések
4.7/5 - 17 értékelés alapjánA történet egyre izgalmasabb, sötétebb és fordulatosabb lesz. Nagyon szeretem az egész Trimágus Tusa dolgot, és az új karakterek között is sok kedvencet találtam. Tetszenek az új lények, akiket bemutat a szerző. A sárkányok pedig különösen tetszenek. :)
Caramel eddig sem volt a kedvencem, de ebben a részben végleg leírta magát előttem. Cedric halála szomorú, de engem különösebben nem rázott meg. Valahogy nekem nem volt annyira szimpatikus szereplő. Ne kérdezzétek, miért. Azt nem tudom…
Mindenesetre varázslatos történet ez is. Egészen biztos, hogy tovább olvasom majd a sorozatot.
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.7/5

Statisztika

50.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók