Ajax-loader

Értékelések

Az alábbi értékelések a Rukkola felhasználóitól származnak. További értékeléseket itt olvashatsz.
Sokáig szándékosan tartottam magam távol ettől a világtól. Egyszerűen túl nagynak éreztem körülötte a hype-ot. Aztán a Párom rábeszélt, hogy kezdjük el nézni a sorozatot, mert Ő imádja. Megadtam magam… az is beszippantott… aztán kölcsönkaptam a könyvet, és menthetetlenül elvesztem Westeros és a Hét királyság világában. Megszerettem Danyt és Drogot, Aryát és Brant és Havas uraságot, Nedet és Varyst. Tyrion pedig a legnagyobb kedvencem lett az összes karakter közül. A házak közül a Starkok állnak hozzám a legközelebb a rémfarkasaikkal. A legtávolabb tőlem Joffrey áll. Egy igazi szadista seggdugasz. Egyetlen szimpatikus megnyilvánulást nem tudott produkálni az egész regény alatt.

Zseniális fantáziája van Martinnak, hogy létrehozta ezt az egész világot. Annyira összetett az egész, amilyet már régen láttam. Annyira jó, hogy szerintem a két ünnep közötti pár nap szabim alatt feldolgozom a maradék 4 kötet is :D Ebből is alig tudtam kimászni.

IMÁDOM! Méltán a 95%-os értékelés a moly.hu-n!!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/ertekelesek/2223085

Sajátos, eredeti, különleges teremtett világot varázsol elénk a könyv. Legjobban mégis a karakterek tetszenek, senki sem angyalian jó vagy ördögien gonosz, sőt! változnak az események hatására. Akit szerettünk, lecsúszik, akit gyűlöltünk, kiderül, h nem is annyira sáros. Hihetetlenül fordulatos! Valar morghulis. Valar dohaeris.

Izgalmas, fordulatos és kegyetlen fantasy. Aki szereti a műfajt annak kötelező :D

← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

118.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány

Címkék

Kollekciók