Ajax-loader

A ​könyvben a patchworkkészítés gyors módszerének továbbfejlesztett változatát mutatjuk be, amit szendvicstechnikának neveztünk el.
A részletesen leírt 6 gyors sablonnal hagyományos és modern patchworköt is lehet készíteni. Lépésenként ábrák segítenek az eligazodásban, így reméljük, hogy kedvet kapnak ehhez a megszokottól eltérő varrástechnikához.
Minden sablont kipróbálhatnak először egy kisebb munkadarabon, anélkül hogy nagyobb vállalkozásba fognának.
Azután következik egy valamivel munkaigényesebb darab, amit a leírás alapján szintén elkészíthetnek. Ezután már jöhet az egyéni ötletek megvalósítása.
Minél több tapasztalatot szereznek ezzel a technikával, annál inkább élvezni fogják a kísérletezést, kombinálást és összeállítást, és egyúttal hasznosíthatják a minden háztartásban bőségesen megtalálható anyagmaradékokat.Reméljük, hogy örömüket lelik az általunk kiválasztott darabok elkészítésében, és később saját terveiket is megvalósíthatják. Ne vegye el a kedvüket az sem, ha főleg eleinte, figyelmetlenségből kisebb hibákat követnek el, sokszor éppen az ilyen hibák vezetnek új felfedezésekhez. Jó szórakozást és sok sikerélményt kívánnak a Szerzők.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

17.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók