Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Dávidmoly
3.0/5

Van ​olvashatóan megírt szerelmi nyűglődés. Ez nem az. És rettenetesen el van húzva a bemutatása. Mindegy, túlestem rajta, mint a bárányhimlőn.


schesztiஐ
5.0/5

Ez ​egy nagyon különleges rész volt!!! Imádtam!!!
A régi Munszu – sokkal kifinomultabb és lágyabb külsővel nagyon-nagyon tetszett nekem! :))
Érdekes volt az előző kötetek után a nyugati világba csöppenni, grófok és bárók közé, fényűző estélyre..

A gyönyörű borítót már akkor imádtam, amikor belekezdtem a sorozatba, mostanra már azt is tudom, ki kicsoda. :)) Szívesen olvasnék Munszuék gyermekkoráról is, de azért már a jelenbe is jó lenne visszatérni – bár a múlt is most kezd a legizgalmabb lenni! :)

#És persze hogy most nincs meg a többi rész! :((((#


BlissX
4.5/5

Folytatódnak ​a visszaemlékezések. Kevolhjang meglehetősen sokat szerepel, ami jó, sőt még a császárt is megismerhetjük kicsit. Micsoda alakok ezek Munszuval együtt :D

Lou és Gallimard múltjába is apró bepillantást nyerünk, itt sajnáltam, hogy belőlük nem kaptunk többet. Gallimard már a felbukkanása óta megmozgatta a fantáziám, pedig csak egy pillanatra tűnik fel az előző kötetek egyikében.

Teljesen érthető Vonszul vívódása a békeidőszakban, ami rengeteg más katonában is lejátszódik, és egyesekben durva tettlegességekig fajul. Viszont a császár tényleg a lehető legrosszabb időpontot választotta, hogy hátrahagyja Dzsusint, ráadásul pont kire is…ááá. Ez volt az utolsó könyv, ami megvan a sorozatból, ideje beszereznem a következőket :)


Rozmaring
4.5/5

Érdekes ​, ahogy Munszu élete alakul. Igazán bejött ez az “Utazzunk Nyugatra” kis rész, a frakkos, öltönyös Munszu igazán szívdöglesztő. Egy két chibi rajztól nem tudok eltekinteni, hogy szerintem borzalmasan rondák voltak, de a kifinomultság, és érzéki rajzolás még mindig jellemzi a köteteket, és ezen a durva jelenetek sem változtatnak. Hemoszu karaktere igazán megtetszett, és mikor Gallimard megjelent, azt hittem, hogy elered az orrom vére. :D
Igazán szemléletes férfiakat sikerült alkotnia a rajzolónak, a történet még midnig ütős és frappáns, örülök, hogy elolvastam. :)


Hanon13
5.0/5

Kifejezetten ​tetszett! Nem tudom miért tetszett ennyire, pedig ez a szerelmi háromszög nekem annyira harmatgyenge volt. De mégis…jó volt látni Munszunak ezt az oldalát, kicsit még jobban megismerhettük Kjevolhjang is, illetve végre Hemoszunak is több szerep jutott.


AliceL
4.5/5

Elég ​érdekes volt még több időt tölteni a múltban, bár a vége nem volt teljesen világos, hogy akkor mi is történt ott. Végre a szerelmi történet is bekapcsolódott, de be kell valljam, nem erre számítottam. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok mi fog történni.


diamondfox
5.0/5

Na, ​akkor sorban: ez a borító nagyon menő, amúgy is brit mániás vagyok, ez a 19. századi módi pedig nagyon bejön!
Tapogatózunk, tapogatózunk, de magamtól ki nem találnám, hogy hogyan kerültünk oda, ahol most tartunk a jelenben. A rajzolás itt igazán kiemelkedő, megjegyezném például a királynő ruháját, ami zseniális! Bár kicsit sok volt nekem a dráma már, de egyszerűen kötelező egy ilyen kaliberű visszaemlékezésnél.


danlin
5.0/5

Végre ​Munszu kapcsolatai kerülnek előtérbe, megtudjuk, hogy a császár a gyerekkori barátja, és hogy mindketten ugyanabba a lányba lettek szerelmesek. A helyszín is változik: a történet egy része Angliába játszódik, míg Koreában növekszik az elégedetlenség. Átmeneti rész, de sokat tudunk meg Munszuról, hogy érzett akkor, hogyan gondolkodott. A császár kicsit msá, mint gondoltam, és nagyon érdekel, hogyan lesz ebből bukás.


csartak
4.0/5

Ez ​a rész tetszett, mert egyik kedvenc karakterem, Vonszul sokat van benne, és ráadásul nem a szakadt halálból visszajött formájában. Jó az is, hogy ezúttal a nyugati világba és némi fekete mágiába is belekóstolhatunk.


Ebben ​a kötetben semmi különös nem történik, csak folytatódik a múlt bemutatása. Remélem, már nem sokáig húzzák ezt a dolgot, mert a jelen számomra érdekesebb lenne. Folytatódhatna az a cselekményszál.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók