Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sakura
4.5/5

Eseménydús ​kötet volt. Munszuért kezdek aggódni, valahogy újra és újra sikerül érdekes helyzetekbe keveredni. Vonszul karaktere is nagyon tetszik, bár a szándékai nekem nem teljesen egyértelműek. Majd kiderül, hova fejlődik ez a karakter. Szando azért hiányzik, kevés szerep jutott neki, pedig szerettem védelmező szerepében Munszu oldalán.


schesztiஐ
5.0/5

Nekem ​nagyon-nagyon bejött ez a rész!!!! Rendkívül mozgalmas volt, akciódús, pörgős, remek poénokkal.
Kiderültek végre újabb részletek Munszu múltjából, és nagyon epikusra sikeredett a végén az összecsapás a rablóbandával is. És az is remek volt, ahogy Hong Gildong élete, a banda háttérsztorija összeállt.

Szando hiányzott. :(


diamondfox
5.0/5

Vonszul ​rohadt menő tag! Bármennyire is utáltam korábban, most már egye-fene maradhat :D
Tetszetős volt a Munszu múltját érintő szál, de megint ott vagyunk, hogy Adzsite hol a fenében van már?! Az biztos, hogy okoskodik és mozgatja a szálakat, de mi meg egyre távolabb kerülünk tőle…


Dávidmoly
3.0/5

A Hong ​Gildong-legenda fárasztóan unalmas, cserébe viszont fog egy listát az összes fájdalmas sónenkliséről, és nagy lelkesedéssel végigikszeli, [spoiler]a béna szuperképességű ellenséges bandától „a végén kiderül a rosszfiúkról, hogy jófiúk, akiket félreértett a világ” „csavarig” [/spoiler]. És ez a béna alibizés még ráadásul el is van húzva két fél és egy egész köteten át…


Újra ​elővettem ezt a sorozatot. Anno a 8-ig jutottam, mert addig jött ki. Azóta meglett még pár kötete, de nem kezdtem újra, de most igen. És még mindig nagyon szeretem ezt a történetet, így sikerült is tovább haladnom.

Munszu a kilencedik kötetben nagy próbatétel elé kerül, közben felbukkan több régi ismerős is, de végül árnybíránk valamilyen módon győz. Nem olyan igazi győzelem ez, de a saját kétségei felett mindenképp sikert arat. Az az egy csillag csak azért jött le, mert keveset szerepel benne Szando. Őt pedig talán még Munszunál is jobban szeretem.


danlin
5.0/5

Rengeteg ​akció volt ebben a részben. A harcon kívül kiderül, hogy ez rablóbanda inkább olyan, mint a keleti Robin Hood: a gazdagokat kirabolja, és a zsákmányt szétosztja a nyumorgók között. Elvileg lehet, hogy nemes volt a céljuk, de túl sok ártatlan ember halt meg, és maguk sem bizonyultak jobbnak vagy igazságosabbnak. Munszu bölcsen mondta, hogy mindenkinek van saját igazsága, de ha egymásnak feszülnek azok, akkor a törvényt kell elővenni. A cél jó volt, de a megvalósítást elrontották.


BlissX
5.0/5

Próbáltam ​lassan adagolni, de nem ment, egy gyorsvonat erejével húzott magával a Hong Gildong legenda. Ezen a ponton már valóban szinte letehetetlenné válik a sorozat. Azért csak szinte, mert a “letehetetlen” kifejezés önmagában csak egy nagyképű, üres frázis :D


Hanon13
4.0/5

Nem ​volt rossz, bár nem a legersőbb része a sorozatnak. Egy idő után egy kicsit már untatott a Hong Gildong legenda. Már az előző kötetnek a fele is csak erről szólt, most pedig egy elég vaskos részt is neki szántak. Vége pedig még mindig nincsen. Mellette hiába megy tovább minden, Szandot is néha-napján láthatjuk de nem ez van a központban.
Sőt, a legjobban az zavar, hogy Hong Gildong egyszerűen kiszámíthatatlan. Az elején nem akar bosszút, de segítenek neki. Nem akar emberek ölni de mégis lemészárol egy csomót a “jó úgy” érdekében. Nem volt féltékeny a nővérére, de mégis boldog hogy most van családja…? Teljesen kesze-kusza ez az egész :\


nakomiyu
4.0/5

Ezt ​a kötetet is szerettem, Vonszul még mindig epikusmenő, de kár, hogy Hong Gildong az agyamra ment… Hiába nemesek a céljaid, ha nem vagy képes elfogadni, hogy az embereknek különböző véleménye lehet ugyanarról a problémáról.


Chuti
4.5/5

Mókás, ​de olvasás közben jöttem rá, hogy valamikor régen már ezt is elolvastam. :)
Amúgy még mindig izgalmas a történet és nehéz a döntés, hogy valójában ki is áll a jó oldalon…
Az alap gondolat nagyon szép a Hvalbindang részéréről, de hát a megvalósítás megkérőjelezendő.
A múlt titkai is kezdenek egyre jobban kirajzolódni, talán innentől fog a történet igazán a főszállal foglalkozni, amire már nagyon kíváncsi vagyok!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók