Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Molymacska
5.0/5

Mivel ​ez majd’ mindegyik tárgyamhoz kötelező volt, ezért így vagy úgy de találkoztam már a könyvvel, és az információ nagyobbik része már a tanagyagként megvolt (így a mostani olvasásom nyomán kevesebb új információt találtam, mint szerettem volna. Elképzelni se lehet, mennyire csalódott voltam emiatt, hogy az egyetem TÉNYLEG tanított nekem valamit)
Ez tipikusan az a könyv, amiért készült: hogy mutatni lehessen rá, hogy ott megtalálod. Minden össze van benne szedve arról, amit a könyvkiadásról, a kiadó munkáról, vagy a könyvről tudni kell. {{néha elég viccesen is. Van humora az tuti}}. Azt hittem szárazabb lesz, de egyáltalán nem volt az, bár tény, hogy sok apróbb dolog sokszor ismétlődik (talán hogy biztos ne kövesse el az ember)
Kicsit régről indít, de jó volt a régi technológiát is megismerni a mostani mellett (a postai levelezős esetek külön érdekességek az én életemben).
Mivel ezt egy írástechnikai könyvvel párhuzamosan olvastam, így jó volt arra, hogy megkülönböztethessem mit várnak az írótól, és mit várnak a kiadóktól (szerkesztőktől stb). Ha bármi problémám vagy kérdésem lenne, tuti itt keresném elsőnek.
Ez a kötet polcra való. Olyan előkapós, megértős, kívülről fújós dolog. Fontos könyv, öröm volt olvasni


Bence
4.5/5

Mit ​is mondhatnék egy olyan könyvről, amelynek szerepelek az ajánlott irodalom szekciójában?! :)


linokumiko
5.0/5

A-tól ​Z-ig bemutatja a kiadás minden lépését. Sok hasznos tanács, segédlet van benne, amit minden szerkesztéssel, írással, kiadással foglalkozónak meg kéne fogadnia. Rendkívül részletes és, ha szabad ilyet mondanom: alapműnek kéne tekinteni ebben a szakmában.


Kathleen
4.5/5

Hasznos ​és unalmas. Kicsit idejétmúlt.


lamucat
4.5/5

Mindenkinek ​kézikönyvként kellene a gépe mellett tartani, aki bármilyen kiadványszerkesztéssel foglalkozik! És használni!!! Akkor talán nem lenne annyi zavaró, zagyva megjelenés!
Nekem évekig nélkülözhetetlen segítőm volt a munkámban!!


Gitta_Bry
5.0/5

Ajánlott ​olvasmány volt a főiskolán. Tetszett.


Laza
5.0/5

Könyvekkel ​akarsz foglalkozni, vagy legalábbis ilyen irányú terveid vannak? Akkor itt egy kis olvasnivaló. Átfogó képet ad a minőségi könyvkiadásról, és bepillantást enged ebbe a nagyon vonzó világba. Ha szeretted, a szakmában a helyed. Ha nem, akkor pedig még nem késő váltani.


Ez ​a könyv a kiadványszerkesztés, könyvkiadás, könyvírás stb. stb. alapműve.


Margaréta
5.0/5

Meg ​fogom venni! :)


Mafia
5.0/5

alapmű, ​imádom. ráadásul élvezetes is.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

72.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók