Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


schesztiஐ
4.0/5

Ez ​volt az a rész, ami közben többször hangosan felnevettem, és idézeteket is terveztem feltölteni belőle. De persze már megelőztetek! :D

Nagyon kíváncsi vagyok erre a Marlene-s dologra, mit cseszett el ennyire Munszu?

Szando… :( Mi van ezzel a lánnyal?? Aggódom érte. :(

A végén nagyon cuki volt a mangarajzoló, Jang! :))))


diamondfox
4.5/5

Marlene ​egész érdekes karakter, de valahogy nem igazán van kibontva az Ő szála. Kár érte. Szando kicsit kezd az idegeimre menni, remélem, hogy ez későbbiekben (van még rá pár kötet) meg fog változni, mert igencsak szomorú leszek :|


Dávidmoly
4.0/5

A ​kötet elejét felhúzta az őrült nyugati loli-lovag, Marlene értelmetlen, de szórakoztató vendégszereplése. Sajnos utána beindul a gagyi-sónen hagyományokat megidéző történetszál, A Hong Gildong-legenda, ami még ráadásul hosszan el is húzódik…


Sakura
4.5/5

Ez ​a kötet komolyabb, mint az előzőek voltak. Megint kaptunk egy kicsit a főszereplő múltjából és egy kérdést a jövőjét illetően. Egyre ügyesebben szövik a szálakat az írók és nekem is egyre jobban tetszik.


danlin
5.0/5

Az ​ellenség egyre szaporodik, ráadásul mindegyik magának tartogatja Munszut. Az várható, hogy erősebb mahaiért fizetni kell, és így meg kell fontolni, hogy mikor használja fel. Hihetetlen, hogy az összes női karakterre Munszu volt hatással, remélem hamarosan visszatér Szando, bár most így az ellenség karmai között sérülten nincs esély, hogy megfelelő lelki állapotban látjuk viszont. A Kjevolhjang történetet nem értem, most akkor meghalt vagy nem, avagy lehet ez egyáltalán nem is ő?


BlissX
4.5/5

Ez ​a rész egy grandiózus párbajjal indít. Számomra kissé időhúzásnak tűnt, és Marlene von Lucid karaktere is eléggé viszolygást vált ki belőlem. Akármennyire is aggatta tele a rajzoló dögös, kapitányokat megszégyenítő rucival, valahogy nem tudtam eddig megkedvelni ezt a sznob bajvívó lovag hibridet, de persze nem is ez a cél, főleg nem az Árnybíróban. Nem kell mindenkit szeretni :)

Mint azt írtam, az időhúzás miatt (nekem annak hatott) jár a fél csillag megvonás, amúgy a Hong Gildong legendával beindul a sorozat egyik legjobb része :)


Hanon13
4.0/5

Marlene ​kifejezetten érdekesnek tűnik, csak ne lenne az a fránya “megtalálom azt a férfit” hülyeség. Olyan mintha az elmúlt 10 évben MINDENT Adzsite uralt volna, kit érdekel itt Dzsusin birodalom? Már akkor is Ő irányította a szálakat. Szandot pedig nagyrészt megértem hogy elindult de….mégsem. Mármint mióta utazik együtt Munszuval…? Én még mindig ott tartok hogy a szerencsétlennek meghalt a szerelme, de ezt én mégsem látom rajta. No meg hol van a múltja? Szeretnék több Szandot! :D


Chuti
5.0/5

Továbbra ​is izgalmas a történet. A kiadványra sincs panaszom. :)
Vágok is bele a folytatásba!

Ui.: Marlene von Lucid, már láttam valahol… Lady Oscar? Majd nem olyan, nem?


LiaLia
3.0/5

A ​véres harci jelenetek között, azért érdekes epizódok voltak. Munszu és Vonszul viszonya a múltban és jelenben, nagy poén volt a “Túl a barátságon” :-)) És mire már oldódna meg valami Kjevolhjang rejtélyéből, a kötet végégre egy újabb meglepetés érkezik.


Szirmocska
5.0/5

Muszáj ​lesz gyorsan folytatnom. Még mindig nagyon jó. Az meg még jobb, hogy nem kell a megjelenésekre várnom és egyben olvashatom :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók