Ajax-loader

Blanca ​Flor végső elkeseredésében önmaga ellen fordul, hogy véget vessen a rátörő lelki gyötrelmeknek. De vajon sikerül-e a félőrült öngyilkossági kísérlet? Sikerül-e végeznie magával és meg nem született gyermekével az elkeseredett asszonynak, vagy a sors szeszélye ismét új fordulatot hoz?
Terence Gordon-Clainet-t megrázza a felesége esztelen kísérlete, ám ha lehet, ez még csak inkább visszafelé taszítja abba a vad és durva életmódba, amit Blanca Flor megismerése előtt folytatódott. Lényeges információk birtokába jut, és most már senki sincs, aki visszatarthatná vakmerő terve megvalósításától. Ám az út, amelyet be kell járnia, hogy átvegye az irányítást, vérrel és verejtékkel övezett. S meg kell küzdenie azzal a titokzatos személlyel, aki Mahoney személye mögé bújva a szervezetet vezeti.
Ana Catherina egyre többet találkozik Simon J. Cronenwerttel, s bizarr kapcsolatuk egyre bizalmasabbá, egyre meghittebbé válik. A lány színésznő lesz, jelentéktelen kis szerepet kap, de jó körülmények között élhet, és boldognak érzi magát. Ám az önfeledt napok nem tartanak örökké. Olyasmit tud meg kedves támogatójáról, ami még őt is meglepi.
És feltűnik valaki az elfeledett múlt homályából, aki vadul nyomoz az Aldama-lányok után…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók