Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Életem ​eddigi leghosszabb olvasása :D Ez nem az a könyv, amit az ember két nap alatt elolvas. Előveszi, leteszi, újra előveszi…Nem épp a kedvenc könyvem az írótól, és bár most befejeztem, tuti, hogy egy idő után megint elő fogom venni.


Rézangyal
5.0/5

Rendszeresen ​kikérem a könyv véleményét. Nem mintha szentírásnak venném, de jó látni, hogy fejlődőképes vagyok.


Vyanna
5.0/5

A ​Ji King az egyik legjobb módszer, amivel kapcsolatba kerülhetsz önmagaddal…


Thorpapa
5.0/5

sok ​jóslás bejött már belőle:)


puma
5.0/5

Nem ​jósol, hanem tanácsot ad. Az pedig mindig jól jön.


sithlovag
0.5/5

Igazi ​’nesze semmi, fogd meg jól’ könyv. Nem vagyok új a spirituális irodalomban, tanulmányoztam Hamvas Bélát, vipasszanát, kabbalát, és a Bibliát is rendszeresen forgatom. Szóval pontosan tudom, hogy nyitott elmével kell hozzáállni az új dolgokhoz. Ugyanakkor nem szabad hagyni annyira kinyitni az elmét, hogy kiessen az agyad. Ez a könyv pedig teljesen értékelhetetlen számomra. A 64 jósjel magyarázata mind teljesen ugyanaz: legyél türelmes, visszahúzódó, nyugodt, szerény, csendes, vagy ezeknek bármilyen jellegű permutációja. Ennyi, ezzel már megspóroltam bárkinek kb. 160 oldal végigszenvedését. A vonások magyarázata aztán végképp teljesen kaotikus: merő önkény alapján történő humbug analógiák és mondák halmaza. Számos helyről hallottam, hogy Müller Péter több könyvében is ismétli önmagát, de ebben a könyvben gyakorlatilag oldalanként ismételte önmagát. Engem nem győzött meg, még szerencse, hogy ezt a könyvét csak kölcsönbe kaptam.


Szereteeem! ​:)


Pingipang
5.0/5

Kölcsön ​kaptam a könyvet. Talán ez sem volt véletlen, hisz semmi sem az. Egy fontos dologgal kapcsolatban kértem tanácsot, és hihetetlen módon már a jóslat címében szerepelt a kulcsszó, amire a kérdésem épült. Szerencse vagy sem, véletlen, vagy sem, nekem segített és igyekszem észben tartani és többször is átolvasni a “jóslatot”. Ez volt az első próbálkozás, kíváncsian várom a következő jóslatom gondolatait.


Lédiell
4.5/5

Több ​mint tíz éve társam ez a könyv. A kapcsolatunk nem volt mindig kiegyensúlyozott, mert én nem voltam az… így hát kissé szét van szakadva és amúgy is agyon van firkálva. A könyv használatához elmélyülés és hangoltság kell, ezek hiányában nem születnek értelmezhető válaszok. Ezért került ilyen viseltes állapotba… de ez az én hibám. A forgalomban lévő jósmódszerek közül ezt tartom a legjobbnak, mivel személyes és az ember magának tud jósolni vele leginkább. Bár időközben módosultak a nézeteim a mű alapjául szolgáló filozófiáról, forrásának abszolút tisztaságáról, marad az öt csillag.


Medin
5.0/5

Használni ​kell, nemcsak olvasni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

38.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók