Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Igazán ​nem tudom, miért tartott ilyen sokáig, hogy befejezzem ezt a könyvet. Az első feléhez kb. fél év kellett, a másodikat pedig egy nap alatt kivégeztem. Az írónőnek nagyon jó humora van, sokszor hangosan nevettem (elkövettem azt a hibát, hogy vonaton is olvastam, így a körülöttem utazók is részesülhettek a jókedvemben). A szereplőket megkedveltem, a történet is tetszett. Összességében nagyon jó volt, és biztos, hogy nem ez az utolsó Fable könyv, amit olvasok.


Jaina
4.5/5

Második ​könyvem az írónőtől #és biztosan nem az utolsó#. Rengeteget nevettem rajta, Vavyan Fable humora utánozhatatlan. Nem csak a humorát szeretem, hanem azt a zsenialitást, amivel a magyar nyelvet csűri és csavarja, olyan kifejezéseket alkotva, amik az életben nem jutottak volna az eszembe. Karácsonyi humorbomba áprilisban – kell ennél több? :)


rlb_32557241
4.5/5

Időről ​időre be kell iktatni egy kis Fable-t. Kell, mert hiányzik a fuldokolva nevetés, a helyzetkomikum… Nem mondom, hogy állandóan kacagtatott, de még így is bőven teljesítette az elvárásokat.


GytAnett
4.5/5

Sok-sok ​éve már olvastam ezt a könyvet. Emlékszem, kb. az egészet végigvihogtam és a hasamat fogtam, mert már fájt a röhögéstől.
Most vagy nem voltam megfelelő hangulatban, vagy már másként szemlélem a világot, mint kb. 8-10 éve, de ennyire heves reakciót sajnos nem váltott ki belőlem. Egy kicsit jegelnem is kellett az elején, mert nem “csúszott”. Utána, ahogy elővettem, jókat kuncogtam rajta. :)
V.F. eszméletlen beteg. A legpozitívabb értelemben. :) Nem tudom, hogy hogy tud ilyen karaktereket kitalálni. Zseniális. :)
Tökéletesen használja fel a történeteiben a mai kort (ami hát már 20 éve volt, de még mindig hasonlóak a problémák), az általa generált problémák, humorforrássá teszi őket.
Gyanítom, hogy még később is el fogom olvasni, mert amúgy tényleg jó könyv. Csak tényleg hangulat hozzá, mert beteg. :D


Crona
5.0/5

Ez ​az első könyv amit Vavyan Fable-től olvastam. Vicces és izgalmas az egész. Nagyon tetszett. :) Megszerettem ezt a könyvet. :)


Ardena
2.5/5

Ez ​a könyvélmény ismét ékes bizonyítéka annak, hogy mennyire más lehet két olyan ember ízlése, akik megosztják egymással életüket, ételüket, álmaikat, ágyukat, mindennapjaikat.. Kedvesem adta a kezembe azzal, hogy jó néhányszor olvasta már, főleg karácsony környékén, és mivel nagyon tetszett Neki, engem is szívesen megismertetne a történettel. Már előre féltem tőle, hisz nem az első próbálkozásom az írónő munkájával, de ahogy régen, úgy most sem sikerült barátságot kötnünk. Egy lehetetlen katyvasz az egész, amin néha igazából, néha kényszeredetten elmosolyodtam, de igazán jól mulatnom nem sikerült, pedig nem érzem magam teljesen humortalannak, egyszerűen soknak, erőltetettnek tartottam.
Egyetlen mondandójával értettem maximálisan egyet, amit a karácsonyról írt, a kötelező “szeressük egymást, csak azért, mert ilyenkor azt várják el tőlünk”-ről és az efféle cukormázas dolgokról.


Mosolyogva, ​néhol felnevetve olvastam a könyvet (szerencsére már fel sem tűnik a családnak az ilyen, mert megszokták). Imádom az író stílusát. Barret viccein jobbára sírtam, fájdalmasak voltak. :-) Tonie fura egy nőszemély, de megkedveltem. Pörgősen zajló események mentén haladt a történet, csak kapkodtam a fejemet. Hát ebben a házban a pincébe én nem mennék le az biztos. :-) A látogatók is megérik a pénzüket. Hannát is megkedveltem, imádtam a stílusát, tetszett, hogy látta a szellemeket.


Hollóhát
4.5/5

Fable-t ​még kóstolgatom. Mondhatni, mint egy kis forró csokit, karácsonyváróba. Legutóbbi kísérletem, a Mesemaraton erősen a torkomon akadt, nem jött be. Ez viszont igen jóféle, tejszínhabos, krémes. Két estét végignevettem rajta.


KillerCat
5.0/5

Visítva ​nevetős,izgalmas,karácsonyi kötelező :-)

Kedvenc mondatok:

“[…] Tudod egyáltalán, mi az a biolepedő?
– Biolepedő: alattam a pasasom.”

“Ha egy pasast fel tudtak küldeni a Holdra, miért nem küldték fel valamennyit?”

“…annyi vér sem tapad a kezemhez, amennyivel egy katicabogár sminkelhetne.”


Black_Angel
5.0/5

Szeretem ​minden Vavyant regényt, amit eddig elolvastam, így ez is nagyon tetszett. Már néha fogtam a hasam a nevetéstől.:D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

12.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók