Ajax-loader

A ​Galaktika magazin júniusi számában új folytatásos kisregény indul László Zoltánnak, A KERINGÉS és a NULLA PONT írójának tollából. A központi tudományos téma mérnöki, főként építészeti és autóipari csodákat mutat be.
Ebben a számban megint igen színesre sikerült a novellaválogatás. Első helyen említeném az Ünnepi Könyvhétre hazánkba látogató észt Kersti Kivirüütnek, az OKKULTISTÁK KLUBJA írónőjének kísértettörténetét. Jack McDevittnek is újabb novellája olvasható, az amerikai megjelenéssel szinte egy időben. Bojtor Iván hősét irodalmi kutatásai közben felszippantja a történelem. Aliette de Bodard Nebula-díjra jelölt elbeszélésében aztékok gyarmatosították az űrt. Cyril M. Kornbluth klasszikusa egy kínai szerencsesütiben talált döbbenetes kéziratról szól. E. Lily Yu rovartársadalmakat elevenít meg meglepő szemszögből. A havi retro pedig Lőrincz L. László „Angyal Firenze felett” című novellája, mely ha lehet, ezúttal még tökéletesebbre csiszolt változatban kerül az olvasók elé.
Exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Bruce Willist, a filmrovat is az ő munkásságával foglalkozik, az Intelligens dizájn a csigák bevonásáról ír az energiatermelésbe, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk a LED-közvilágításról, egy elektromos bonszajról, egy villanyrepülőről és a ruházati cégek meg a Facebook közötti összefonódásról.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók