Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


judkacag
5.0/5

egyszer ​valaki azt mondta, ne használjam a zseniális szót, mert ha majd egyszer valamit tényleg annak érzek, nem lesz mivel kifejeznem.
el kell lőni. ZSENIÁLIS.


lalalac
4.5/5

Hát, ​eléggé elkedvetlenedtem tőle, mint olyan valaki, aki úgy reméli, hogy egyszer kell házasodnia. A könyv tetszett, még ha rettentően szomorúnak is tartottam. A legszomorúbb az egészben, talán az, hogy valahogy nem találnak semmi más szórakozást, mint egymás lelkében és testében vájkálni, mindezt mérhetetlenül önző módon legtöbbször. És igencsak ijesztő, hogy nagyon sok gondolattal és helyzettel tudtam azonosulni, s csak remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy hasonlóképpen fogok működni, mert az elég szörnyű lenne. Négy és fél, mert nekem szörnyen kiábrándult, én meg nem vagyok az. Csakazértsem.


ptagi
3.0/5

Ha ​ehhez a könyvhöz azt írom, hogy nyögve nyelős, akkor az elég félreérthető.
Pedig amúgy ezt éreztem.
Az elejét halálosan untam, egészen a könyv 3/4-ig. Semmi nem történt, minthogy kiderült ki kicsoda és mikor kivel. Na ez már annyira kusza volt, hogy nem bírtam követni. Ezért lemondtam arról, hogy megjegyezzem, és olvastam tovább, hátha előbb-utóbb történik valami.
Történt, mint említettem, a könyv 75%-ánál. Ez az izgalom egészen a 80%-ig kitartott, majd egy teljesen kiszámítható befejezéssel ért véget.

Mostanság nézem a Született feleségek c. sorozatot. Na ez ugyanaz az amerikai kisvárosi világ, csak 50 évvel korábban, és 100x züllöttebben. Ott legalább nem {{próbálja fel/ki mindenki mindenkinek a házastársát}}.

Nem értem, miért lett amúgy akkora bestseller. Nekem inkább émelyítő.

#most már olvasnék valami jót végre#


robinson
5.0/5

30-as ​házaspárok amerikai kertváros, kennedyéra, válság,boldogság keresés.. Barátság,szex, kapcsolatok, kötelékek,lazán és szorosan. Ismerős helyzetek, nagyszerű fordulatok.Nagyon jó!


levin2004
5.0/5

talán ​a legjobb updike.

aki valaha élt már párkapcsolatban, nagyon sok helyzet ismerős lesz neki. vágyak, problémák, hűség, nyitás, párcsere, útkeresés.

az egyik legokosabb kortárs amerikaitól.


puma
4.0/5

Szerencsére ​nem ezzel a borítóval olvastam…


Imoran
-/5

Lassan ​csordogáló, szexualizációkkal teletűzdelt szépirodalom. Nehezen olvasható volt számomra, az erotikus részek érdekesek voltak, de ezen kívül untam nagyon, félbe is hagytam, majd talán egyszer befejezem.


hakansukur
4.0/5

Ez ​volt az első Updike könyvem és tetszik az írónak a stílusa, bár néha túl sok volt a hasonlatözön. Néhol eléggé pornósra sikeredett a történet, talán ez okozta a nagy felháborodást annak idején

A történetben egy olyan szereplő sincs aki megtestesítené az adott nemű ideált. Már ez is jelzi a történet drámaiságát. Mindenkiben ott a hiba, külső belső, csontos, lapos, kárörvendő, nagyfejű, stb. Egy szerethető fő karakter sincs az egész történetben És ezzel a tökéletlen szereplőgárdával mutatja be az író egy amerikai kisvárosban élő pár család mindennapjait. Persze hogy a történetük, életük is defektes lesz. Nem várjuk hogy valakinek jobb legyen a sorsa, nem áhítozunk arra, hogy a rossz elnyerje méltó büntetését.


Till_Zoltán
2.5/5

Ez ​hosszú és nagyon unalmas volt. Leírom a rövidített változatot, hogy más ne szenvedjen 600 oldalon keresztül: a kisvárosban a házaspárok rengeteget isznak és egymással csalják meg egymást mindenféle gátlás nélkül. Soha többet Updike.


hú ​de idegesített és soha többé grrr


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók