Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Morpheus
2.5/5

Grandes ​másik két könyvét nagyon szerettem, nagyon jól tud írni a szerelemről és a szexualitásról is, de ebben a könyvben egyéb sem volt, a szexualitáson kívül, mint perverziók, dominancia, szadizmus és mazochizmus, vérfertőzés, és talán függőség. BDSM, vagy inkább azon is túl, a szürke ötven árnyalata Grandes módra. Ha nem ő írta volna, nem veszem a kezembe.
Ahogy haladtam előre a történetben, a kezdeti érdeklődésem átfordult közönybe, érdektelenségbe, egyre távolodott tőlem mindegyik szereplő, és maga a történet is, amely öncélúan fut a semmibe.
Ha mégis nagyon bele akarok magyarázni valamit, akkor ahogy egy országban lévő diktatúra (itt Spanyolország) azt cselekszik egy emberrel, amit csak akar, főleg ha az illető rajong is érte, ez párhuzamba vonható egyetlen emberrel is, aki birtokolja és mindent megenged magának egy olyan emberrel szemben, aki szereti őt.
Ha egy író lealacsonyítja magát azzal, hogy egy vacak könyvet ír, hát ez pont ez az eset. Ha még vannak ilyen könyvei, le ne fordítsák!


Elég ​egyedi hangulatú könyv. Az erotikus jelenetek rendben voltak. Sajnos a narrációval már akadtak problémáim. Zavaró, hogy a cselekmény összevissza ugrál az időben, emiatt könnyű elveszteni a fonalat. Egy másik gond, hogy gyakran felbukkannak új szereplők, és néhányukról nem tudja az olvasó, kicsodák. Mindezekkel együtt nem rossz regény.
Nem értettem egyet a főszereplővel abban, hogy amiatt pánikol, mert nem fog soha felnőni és még 60 évesen is gyerek lesz lelkileg. Ez miért lenne baj? Inkább örüljön neki.
A címlap nagyon tetszik, és végre egy erotikus alkotás borítóját nem csúfítja el az álszent “csak 18 éven felülieknek” felirat. Ezt nagyra értékeltem!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók