Ajax-loader

“Mindannyian ​szeretnénk tudni, mi végre vagyunk itt a földön. Vajon mi a küldetésünk ebben az életben? Könnyű felismerni azokat, akik missziójuk tudatában élik életüket: létüket az értelem, a jelentőségteljesség fénye ragyogja be. Felismert élethivatásuk erőt ad nekik a nehéz idők átvészeléséhez, s életörömöt a derűs korszakok élvezetéhez. Ám az élet értelmét illetően sok ember zavarodott, vagy tévelyeg teljes sötétségben.
Ha küldetésünk ismerete ennyire lényegbevágó, miért olyan nehéz meglelni a választ erre a kérdésre? Hogyan tudnánk a legcélravezetőbb módon keresni és kérdezni? Miért talál néhány ember olyan könnyen a missziójára, s miért kell másoknak annyit fáradozniuk a kulcs fellelésével? Mi módon tudnánk hatékonyabbak lenni a válaszkeresésben?
Önmagunk ismerete és megértése, valamint életcél nélkül fájdalmat okozhatunk magunknak csakúgy, mint a körülöttünk élőknek. Ha nem látjuk tisztán, hogyan helyezhetjük el a történéseket a nagyobb, átfogóbb képben, amikor a dolgok rosszra fordulnak, nem leszünk képesek a megfelelő módon reagálni az eseményekre, vagy megfelelő válaszreakciókat adni az életünk részét alkotó embereknek.
Miután több mint tizenhét éven át próbáltam segíteni az embereknek belső iránytűjük használatában, eljutottam ahhoz a felismeréshez, hogy a spirituális és emocionális tudatosság hiánya már-már járványos méreteket öltött. Amellett, hogy rendkívül sok ember számára jelent személyes gondot, egyúttal globális problémát is tükröz: univerzális szempontból nézve, vajon mi haszna abból a világegyetemnek, hogy olyan bolygót ringat a keblén, mely tömve van olyan lelkekkel, akiknek fogalmuk sincs róla, miért vannak itt, s mi lenne a rendeltetésük?!”

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók