Ajax-loader

“Mondják, ​a föld veszte a tűz lesz, vagy a jég.
Én mint ember, kit vágya űz, amondó vagyok, hogy a tűz.
De ha kell a kétféle vég, itt gyűlölet is annyi van,
hogy pusztítószerül a jég is éppolyan jó és elég.”
(Robert Frost: Tűz és jég)

Miközben Seattle-t rejtélyes gyilkosságsorozat tartja rettegésben, és egy gonosz vámpír még mindig nem adta föl, hogy bosszút álljon rajta, Bellát továbbra is minden oldalról veszély környékezi. És mintha ez nem lenne elég, kénytelen választani Edward iránt érzett szerelme és Jacobbal való barátsága között – és közben tudja, ennek a döntésnek az lehet a következménye, hogy újra lángra lobban az ősi ellenségeskedés a vámpírok és a vérfarkasok között. Miközben vészesen közeledik az érettségi időpontja, Bellára még egy további döntés is vár: választania kell élet és halál között. De vajon melyik melyik?

Azok az olvasók, akiket rabul ejtett az Alkonyat és az Újhold, ugyanilyen mohón falják majd Stephenie Meyer magával ragadó vámpír-történetének rég várt harmadik kötetét, a Napfogyatkozást is.

Értékelések
3.4/5 - 6 értékelés alapján

Máté Fanni
2.0/5

Nincs még egy ennyire önző, buta, önsajnáltató liba. 2 csillagot csak azért adok, mert rajta kívül minden karakter nagyon érdekes, és őket kicsit jobban meg is ismertük most. Valamint még nevetni is tudtam rajta – persze csak akkor, mikor ez a gyökér lány aludt és nem szólt egy szót sem. Meggyőződésem, ha nem lenne benne, egész jó könyv lenne! :-)


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.4/5

Statisztika

13.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók