Ajax-loader

Akik ​túlélték a halál pillanatát, azt mondják, pár másodperc alatt lepereg a szemük előtt az életük. De csak ott, az utolsó pillanatban kristályosodik ki a lényeg – akkor általában már késő.
Én negyven napot kaptam a sorstól, hogy végignézzem életem filmjét – még időben. Mint amikor a sötétben váratlanul felkapcsolják a villanyt… Megismerhettem a lényeget… Zarándoklatra indultam, fájdalmas vezeklés lett belőle. Egy olyan „bűnért”, amiről nem is tudtam, hogy elkövettem. Amit itt leírtam, nem a képzelet szüleménye. Legyalogoltam a nyolcszáz kilométert, és átéltem minden pillanatát. Remegtem a döbbenettől, amikor kézzel foghatóvá vált a csoda, és sírtam a zavarodottságtól, amikor nem értettem, mi történik velem. Ha más meséli, amit ott átéltem, azt mondom, túl színes a fantáziája.

Értékelések
3.8/5 - 4 értékelés alapjánKriszta
4.0/5

Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre, már régóta el akartam olvasni, háát….
Nekem egy könnyed nyári regény-élményt adott, amit nagyon jó elolvasni – egyszer! Nem mondott sok újdonságot, és lehet, hogy pont ezért, de nem ragadt meg túl mélyen sem.
Bár az is igaz, hogy az egyik bekezdésénél megkaptam a válasz az életem jelenlegi problémájára, pontosan akkor, amikor szükségem volt rá…
Semmi nem történik véletlenül.. A küldetését nálam betöltötte a könyv, jó szívvel adom tovább!


Kicsit több spiritualitást vártam.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.8/5

Statisztika

42.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók