Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


nypiro
4.0/5

Nem ​semmi könyv. Rengeteg szereplő. Sok mellékszereplőnek nagy szerepe van. Lassan azt éreztem akiket az írónő főszereplőnek kitalált Jesse és Toby annyit szerepeltek csak, mint 1-1 mellékszereplő. Ennek folytán nem is éreztem közöttük azt a kémiát. Nem éreztem azt, hogy a kapcsoilatuk épülne, haladna valamerre a bomba kirobbanása után. Jobban izgultam azért, hogy Lilli története jól végződjön. Megkedveltem Felicityt, Drewt, Beatricet :). Egy kicsit sok volt egy könyvben ennyi szereplő mássága. Beatrice és Felicity férjének van atörténet szempontjából jelentősége, viszont Lorna leszbikusságát sehová nem vezette a történetben. Michael megérdemelte amit kapott. Eléggé elhúzódott a végére Toby és Jesse HE-je, de Lillyét hamarabb meghkaptam, jobban megírva. A humoros részek tetszettek, jópofák voltak. {{Deborahnak meg kb. állandóan viszketett☺}}


cicus61
2.0/5

Hát ​Nekem nem jön be az írónő stílusa. Ez az első könyvem tőle, de úgy látszik, ahogy a könyv címe is mondja, az első az utolsó is :) Unalmas, sok hülyeség, amit senki se tenne meg az életében. Bugyuta párbeszédek, sok fölösleges oldal, unalmas, idióta karakterek. Látom, sokaknak tetszik, de hát ez van. Milly Johnson – aki kicsit hasonló stílusban ír, csak jobban – könyveit pl. nagyon szeretem.


Aranyos ​történet volt. Néha sokalltam a szereplőket. Jessie aranyos volt. Tetszett, ahogy Toby-val viselkedett. Mondhatnánk, hogy milyen kicsi a világ. :-) Oliver aranyos fiú, nagyot nevettem, mikor végül kiderült, hogy {{nem testvérek Samantha-val, már nem akart hozzányúlni.}} Vicces volt. :-) Nekem nagyot szimpatikus volt Lili, a háromgyerekes anyuka. A férje megérdemelte, amit Bernadette-től kapott. Micsoda jelent volt. Mondjuk Michael nem volt szimpatikus az anyjával együtt. Érdekesen alakultak a családok sorsai, {{de örültem neki, hogy végül mindenki megtalálta a saját boldogságát.}} Felicity-nek nagyon örültem. Drew nagy kedvenc lett.


serengeti
3.0/5

Flow ​élmény (“nembíromletenni” érzés): 4
Stílus (írói): 4
Ötlet (eredetiség): 4
Tartalom (mondanivaló): 2
Hitelesség (könyv világának átélhetősége): 2
Érzelmek (ábrázolása): 4
Izgalom: 4
Humor: 4,5

Könnyű nyári olvasmány volt… Valójában túl könnyű. Peregtek ugyan az események, ki sem látszottunk az izgalmakból, és mégis, mindeközben valahogy egészében unalmas maradt a könyv. Minden előre kiszámítható volt, semmi meglepő, csupa-csupa klisé… Hiába a rengeteg szereplő, a meghökkentő események sorjázása és a jó humor – ez a könyv megmérettetett, és sajnos könnyűnek találtatott általam. Első és szerintem egyben utolsó elolvasott Jill Mansell-könyvem, úgyhogy igen: Az első az utolsó…


Én ​bírom Jill Mansellt. Könnyed, csajos, vicces. Nem kell sokat agyalni a történteken, de mindig van valami újabb izgalom.
Azért kap öt csillagot, mert hihetetlenül sok történetszál van ebben a könyvben, mégsem keveredtem bele. Pedig nem egyhuzamban olvastam végig! Szóval megérdemli.


ZsuzskaH
5.0/5

Humor ​és romantika, pont az volt, amire számítottam, nagyon tetszett. A cselekmény számos szálon bonyolódik, ennek ellenére nagyon is követhető volt számomra, sőt, így talán izgalmasabb is. Kedvenc szereplőm azt hiszem Lili lenne a sok főszereplő közül, aki háromgyerekes anyukaként próbálja megtalálni a boldogságot ebben a káoszban, szerencsére sikeresen. Egyetlen negatívum talán a sok szétment házasság, bár mindegyik boldogtalannak volt beállítva és a végén mindenki a számára megfelelőbb partner mellett kötött ki. Ezt leszámítva fordulatokban és humoros jelenetekben gazdag a könyv, igazán élvezhető volt.


pakita
4.0/5

Ismét ​egy könnyed csajos olvasmányt kaptam, ahogy azt már Jill Manselltől megszoktam. Elég sok szálon futott a történet, mégis egy kerek egészet alkotott, nem éreztem azt, hogy bármelyik szál is felesleges lenne benne. Volt benne romantika és poén, ami pont elég volt ahhoz, hogy egy könnyen olvasható könyvet kapjunk, amin nem kell gondolkodni, és teljesen kikapcsol.


Lillla
4.5/5

“Minden ​nőnek jár egy kis Jill Mansell”
Ez így igaz.Pont erre volt most szükségem. Könnyed, szórakoztató.


bombi
5.0/5

Kellemes, ​pihentető könyv, ahogy az írónő többi könyve is! :)


Egy ​erős közepes kb.Már az első par oldal után egyèrtelmű volt,hova fogunk jutni..De mikor a hètköznapi dolgoktól,munkától zsong az ember agya jót tesz egy ilyen mű..Semmi extra,de pigentetőnek tökèketes.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

52.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók